Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Rituális öngyilkosság egy odesszai templomban

Több tucatnyi hívő szeme láttára szíven döfte magát egy odesszai templom oltáránál egy ukrán férfi. A szemtanúk szerint rituális sátánista öngyilkosság történt.
Az ukrajnai kiadású Komszomolszkaja Pravda több szemtanú elmondása alapján azt írja, hogy az odesszai Mária Mennybemenetele templomban a negyvennégy éves férfi céltudatosan lépett az oltárhoz, ott az egyik szent sír előtt meztelenre vetkőzött, majd egy vadásztőrt döfött a mellkasába. A szökőkútszerűen előtörő vér látványára a helyszínen tartózkodók között pánik tört ki. A templomi személyzet azonnal értesítette a mentőket, ám a kiérkező orvosok már nem tudtak segíteni a férfin.

Néhány szemtanú a lap tudósítójának elmondta, hogy a tragikus eseménynek valamilyen megmagyarázhatatlan rituális jellege volt. Többen látni véltek egy szegecsekkel kivert bőrruhába öltözött fiatalembert, aki a későbbi öngyilkossal egyidőben lépett a templomba, s az ajtóból szenvtelenül végignézte az eseményeket, majd ismeretlen helyre távozott. Ezért feltételezik, hogy alkalmasint egy sátánista rítus keretében vetett véget a férfi az életének. A Komszomolszkaja Pravda kiderítette, hogy az áldozat egy 44 éves, izmaili lakos volt. Ebben a Duna-parti városban kiterjedt sátánista szekta tevékenykedik.

Miközben a rendőrség semmilyen érdemleges információval nem szolgál, Arfangel odesszai és izmaili metropolita újraszentelte a templomot, amelyben így a pravoszláv böjti időszak küszöbén újra megtarthatták az ilyenkor esedékes istentiszteleteket.

Olvasóink írták

  • 3. flexsnake 2009. március 11. 00:12
    „Hát a sátánizmusnak is van ilyen hülye ága....”
  • 2. szittya72 2009. március 03. 12:30
    „Hol is van itt a Duna?? vagy lehet én járok rossz felé???”
  • 1. Kraftwerk 2009. március 02. 21:50
    „Biztosan Őt is utolérte a válság,és Ő már ebben nem akart részt venni...de meg is értem!!!:))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éhen halt az orosz fényevő

Éhezésre kényszerítette a családját egy magát gyógyító mágusnak tartó férfi az oroszországi… Tovább olvasom