Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Roma gyerekeket aláztak meg rendőrök

Szlovákia - A maguk készítette videofelvétel buktatta le azokat a rendőröket, akik roma fiatalokat aláztak meg a szlovákiai Kassán. Az eset még március 21-én történt, de kedden került nyilvánosságra.
A hat roma fiatalnak - akik közül három még fiatalkorú - egy helyiségben megparancsolták, hogy vetkőzzenek meztelenre, s pofozzák egymást.

Valamennyi rendőrt elbocsátják, hatásköri visszaélés miatt pedig eljárás indul ellenük. Ján Packa szlovák országos rendőrfőkapitány kedden sajnálatát fejezte ki a történtek miatt. Hangsúlyozta, a rendőrök tette összegyeztethetetlen esküjükkel, sokat ártott a testület jó hírének. Egyben jelezte, Kassára utazik, hogy helyben ismerkedjen meg a részletekkel.Az incidens előzménye, hogy március 21-én egy kassai rabláshoz riasztották a rendőröket. A helyszínen egy sérült nőt találtak a földön fekve, majd rövid időn belül előállítottak hat fiatalt.

Olvasóink írták

49 hozzászólás
 • 49. zoltanz 2009. április 25. 19:51
  „40, 41, magyarok, az általad idehányt baromságot valószínű valami félig-meddig angol nyelvet kitanult (de mást már nem!) magyarországi cigány kókányolta össze. Azért baromság, mert a szerzője semmit nem tud a Magyarokról, a történelemről, jócskán ferdít, amolyan putriszellemben nyilatkozik meg. Na, az ilyen férgek azok, amik külföldön bűnöznek aztán amikor elkapják őket azt mondják magyarok. Aljanépség.”
 • 48. smalltown 2009. április 10. 23:50
  „bespinke, te is kulfoldrol adod az eszt (vagy mit), mintha Szlovakiaban tortent volna az eset. (De persze tortenhetett volna Mo -n is.)
  45
  "Én meg az amerikaiakat tartom rasszistának, mert minden nap több száz feketét, spanyolt, kínait stb. ölnek meg a legkisebb városokban is."

  Telleg??? :)) Tobb szazat, naponta?? Huha!!! :)) Te ezt a fassagot honnan szeded?? :)) Ennyire aze nem lehet valaki idiota!!”
 • 47. sujokbálint 2009. április 09. 23:50
  „smalltown,

  Találkoztál már életedben cigánnyal? Neeem?

  Én meg az amerikaiakat tartom rasszistának, mert minden nap több száz feketét, spanyolt, kínait stb. ölnek meg a legkisebb városokban is.”
 • 46. bespin 2009. április 09. 21:46
  „kisvárosi a nagyvárosban?
  Te is külföldről adod az észt a rasszista magyaroknak....
  Meleggel, kínaival, feketével semmi bajom. A zsidók.............. inkább hagyjuk, nem az életvitelük miatt van némi intoleranciám irányukba. A cigók mások itt is , ott is, a te kis-nagy városodba.”
 • 45. smalltown 2009. április 09. 17:28
  „28 bespinkem
  tobb millios varosban elek, ahol nem a virtus resze nemzetiseget vernie a rendornek. Ahol az emberek nem olyan rasszistak, mint a magyarok, ahol mindenki csak bologat, ha verik a ciganyt ( es a cigany itt behelyettesitheto, zsidora, melegre, feketere, kinaira stb) Nem az a modja, hogy a rendor osszeveri a gyerekeket. Ez lenne a "nagyvarosi" megoldas? Nem tunt fel, hogy nem oldott meg eddig sem semmit?”
 • 44. flexsnake 2009. április 09. 13:59
  „Ha a cigányok rabszolgák voltak, hol dolgoztattuk őket? Melyik ültetvényen? Majd az rasszistázzon aki együtt él velük. Akkor majd rájön hogy a problémák jelen vannak és nem arról szól hogy nem ismerjük a ,,kultúrájukat" nem is erőszakos beolvasztásról. Csak emberi viselkedésről, semmi másról.
  ,,nem tudnak viselkedni" a nagy többségük képtelen viselkedni. Még ha a törvényt be is tartja, olyan hangnemben ordíbál vinnyog mintha nem is a földön volna. Viselkedni kell, emberként. Ennyi a titka. Ez elvárható minden egyes embertől. Aki az emberi normákat nem gyakorolja azt nem lehet emberként kezelni.”
 • 43. magyarok 2009. április 09. 12:49
  „A hozzászólások eredetije:

  Hungarians are cruel and evil b@stards! Terrible how they treat each other. Who the hell do they think they are, that they can persecute and terrorize their own fellow countrymen like that. They should all be lined up and shot. They should be locked up in prison, and their houses should be given to the Gypsies they terrorize. What a sh/t overflowing toilet that part of the world is. I wish God would just flush all that Hungarian garbage down to hell.

  jakaabaa - you are so friggin dumb. Gypsies were slaves till the mid 1860´s, just like the African Americans were. You back ass, ethnic cleansing and genocide mentality countries will pick on, and kill anyone that is just a slight shade different. When you are done with the Gypsies you will rip each others throats out. Who the hell gives you the right to judge and persecute any human being?! Let alone your own citizens! They have just as much right to live and thrive as you do. You are so going to hell! Disgusting people, the whole lot of you! I´m ashamed for you!

  I for one can see why the European Union does not want to bail out Eastern Europe financially. Genocidal bastards like the Hungarians and the Romanians don´t deserve it! They are cruel animals, nobody should give them a thing, ever, except a nuclear warhead up their collective asses. People like those peasants that live in Tatarszentgyorgy, are a waste of this planets resources. I hope the Russians come and devour all of Eastern Europe again. Hungary and Romania are too idiotic and barbaric to govern themselves. Zionist? They should give Eastern Europe to the Gypsies!”
 • 42. magyarok 2009. április 09. 12:48
  „Átlag amerikai a magyarokról!:
  "A magyarok kegyetlenek és gonosztevők! Szörnyű, ahogy egymással bánnak. Mit gondolnak, kik ők, hogy így, ilyen módon terrorizálhatják a saját állampolgáraikat? A magyarokat mind sorba kell állítani és le kell lőni. Mindet börtönbe kell zárni, és házaikat az általuk terrorizált romáknak adni. Az a terület olyan, mint egy eldugult WC, ahonnan kiömlik a sz@r. Bárcsak isten lehúzná ezt a magyar szemetet a pokolba!"

  "A cigányok az 1860-as évek közepéig rabszolgák voltak, akárcsak a négerek Amerikában. Azon országok, ahol divat az entnikai üldöztetés és gyilkosságok, mindig is ki fognak szemelni maguknak mindenkit, aki csak egy icipicit különböző. És utána megölik. Amikor kinyírtátok az összes cigányt, egymás torkát fogjátok átharapni. Ki a franc adott nektek jogot arra, hogy elbíráljatok és meghurcoljatok bármilyen embert?! Hát még a saját állampolgáraitokat! Éppen ugyanannyi joguk van az élethez és a jóléthez, mint nektek! A pokolra fogtok kerülni. Undorító népség, az egész magyarság! Szégyellem magam miattatok!"

  "Már értem, hogy az EU miért nem akarja anyagilag kisegíteni Kelet-Európát. A népirtó szörnyek, mint a magyarok és a románok, nem érdemlik meg! Kegyetlen állatok, senkinek sem lenne szabad soha semmit sem adni nekik, kivéve egy jó kis atombombát mindkét nép fejére. Az olyan emberek, mint a tatárszentgyörgyi parasztok, a Föld forrásainak pazarlása. Remélem, hogy az oroszok megint jönnek, és felfalják egész Kelet-Európát. Magyarország és Románia túl idióta és barbár ahhoz, hogy saját kormányuk legyen. Kelet-Európát a cigányoknak kéne adni." (Kuruc.info: az utolsó mondat eredetije nehezen lefordítható, kétértelmű szöveg volt: "Zionist? They should give Eastern Europe to the Gypsies!". Ezt fordíthattuk volna úgy is, hogy "Cionisták? Kelet-Európát a cigányoknak kéne adniuk." Vagy: "Cionistának t?nök?" "Cionista szöveg ez?" Mivel nem voltunk abban biztosak, hogy a szerző ezt valóban így értette, és nem akartuk mondanivalóját eltorzítani, ezért döntöttünk az első változat mellett.)”
 • 41. gagarin 2009. április 09. 12:05
  „Szlovákok NINCS HAZÁTOK! És nem is lesz! Inkább vegyüljetek a próbanégerekkel! Mert csak élősködni,a magyart szidni ,ölni , megalázni, a megtörténtet nem megtörténté tenni tudjátok! FOGJÁTOK MEG EGYMÁS KEZÉT ÉS HUZZATOK AZ URALON TÚLRA!”
 • 40. waterbear 2009. április 09. 11:52
  „"A hat roma fiatalnak - akik közül három még fiatalkorú - egy helyiségben megparancsolták, hogy vetkőzzenek meztelenre, s pofozzák egymást."

  Mintha a pofozkodás meg a vetkőzés két külön buli lett volna, nem?”
 • 39. flexsnake 2009. április 09. 10:58
  „17. de minek veszed fel? Amikor nincs mögötte tartalom csak egy sor anyázás azt ki kell röhögni.

  21.
  1, az én gyerekemet otthon megtanítom hogy másokat bántani nem szép dolog még akkor sem ha a többség bántja.
  2. ezért nem is valószínű hogy ilyen helyzetbe kerüljön
  3. ha mégis ilyen helyzetbe kerül annak viszont következményei vannak
  4. nem sírnék rajta hogy megnevelték
  5. a videó viszont nem helyes”
 • 38. Mike3 2009. április 09. 10:53
  „Popipárna vigyázz mert ezért itt gyorsan le fognak nácizni! :)”
 • 37. Popipárna 2009. április 09. 09:59
  „Egyébként ha ilyen korban ezt meg meri tenni, még 18 éves kora előtt gyilkolhat.
  Mindenesetre ez a cigány bűnözés, és igen van fehér bűnözés is. De nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy mennyiből mennyi teszi???”
 • 36. Popipárna 2009. április 09. 09:56
  „Zetor, azért csak megverték szerencsétlen nőt. Csak szájon kell baszni az ilyet.”
 • 35. moonka 2009. április 09. 09:44
  „http://www.youtube.com/watch?v=a9J_afFNhh8&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enapiszar%2Ecom%2F&feature=player_embedded”
 • 34. waterbear 2009. április 09. 09:08
  „Ezek a szlovákok tudnak valamit:-)))

  Hiába na, válság, nemzetiségi kérdés, azért megoldják....:-))

  Szegény rendőrök...”
 • 33. Mike3 2009. április 09. 08:39
  „smalltown

  amikor az én gyerekemet verték meg és rabolták ki az elnyomottak, akkor valóban haraptam.

  zetor

  potenciális bűnözőkről van szó.”
 • 32. zetor 2009. április 09. 08:32
  „Tudom, középkori a módszer, de nem verni (veretni) kell az ilyen korú gyerekeket, mert az csak újra erőszakot szül, hanem kitenni a sétáló utcába kalodába zárva őket, és akkor mindenki látja az arcukat, esetleg kiplakátozni az elkövetett bűnüket.
  Vagy közmunkára ítélt, hasonló kvalitású (v. származású) társuk 10 percenként kisbíró módjára felolvasná ,hogy miért vannak kitéve a közszégyennek.

  Azért, ezek a rendőrök szerintem totál állatok, még is csak gyerekekről van szó!”
 • 31. spiler 2009. április 09. 08:02
  „szlovákoknál nem c sak euro van...............hanem rend is!
  nem a rendörök verték meg öket.......egymást gyepálták!
  amit a szülök nem tettek meg azt a fogdában .........nevelési céllal tették!”
 • 30. bespin 2009. április 09. 06:48
  „24.
  Kisvárosikám, felétek biztos nagy a tolerancia küszöb, a nagyvárosokban már nem annyira.
  Persze, nézzük a videón szereplő fiatalemberek emberi, jó tulajdonságait. Szépek, okosak, udvariasak, hatalmas érző szívvel rendelkező gyerekek. Szerinted ezeket kellene előtérbe helyezni, ha a gyanú bizonyítást nyer és ők az elkövetők, akkor az emberi értékeiket kiemelve kell velük bánni a büntetés végrehajtása során.
  Tudod kisvárosi, ezekkel az emberekkel ez a fajta humánum nem járható út.”
49 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Földet ért Charles Simonyi

Sikeresen földet ért szerdán Kazahsztánban a Charles Simonyit és két másik űrhajóst szállító orosz… Tovább olvasom