Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Sokkoló videó: Így ütötte agyon betegét az orosz orvos

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Az orvos és az ápolók csak néhány perc múlva vették észre, hogy a férfi élettelenül fekszik a földön.
Egyetlen arcra mért ökölcsapással agyonütötte betegét egy orvos az oroszországi Belgorod egyik kórházában.

A december 29-én történt esetet a helyi vizsgálóbizottság szombaton jelentette be közleményben.

"A belgorodi 2-es számú kórházban egy beteg kezelés közben megrúgott egy női ápolót. Az orvos a nővér védelmére kelve arcon csapta a beteget, aki elesett, és meghalt, amikor feje a földhöz csapódott" - olvasható a közleményben.

Az orvos és az ápolók csak néhány perc múlva vették észre, hogy a férfi élettelenül fekszik a földön. Megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Mint később kiderült halálát az agyat ért halálos ütés okozta.


A kórház biztonsági kamerái rögzítették az esetet, amelyet közzétettek a Youtube-on és az orosz állami televízió is bemutatott szombaton.

A sürgősségi osztályon készült felvételen látszik, amint egy női orvos a férfit vizsgálja. A kezelőbe beront egy férfi orvos és azt kérdezi a betegtől, miért érintette meg a nővért. Majd megpróbálja a beteget áttuszkolni egy másik szobába, amikor az illető kísérője közbelép. Ekkor az orvos ütni-verni kezdi a kísérőt, majd egyetlen ökölcsapással földre küldi a beteget.

Az orvos ellen gondatlanságból elkövetett emberölés címen emelhetnek vádat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oscar-díjas színész lett a mexikói drogbáró veszte

Oscar-díjas színész lett a mexikói drogbáró veszte
Sean Penn-nek adott interjú vezette a hatóságokat Joaquín Guzmán nyomára. Tovább olvasom