Délmagyar logó

2017. 05. 23. kedd - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Szexkurzus idősebb pároknak a válás elkerüléséért Malajziában

Kuala Lumpur - Szokatlan lépéssel igyekszik megállítani a válások számának növekedését egy malajziai tartomány: Terengganu tartomány hatóságai az idősödő házaspárok fogyatkozó libidóját teszik felelőssé a házasságok kríziséért, ezért hétvégi szemináriumokat szerveznek számukra, amelyekkel a párok szex iránti érdeklődését igyekeznek újra felkelteni.
"Sok pár külön hálószobában alszik, és már nincsenek intim kapcsolatban egymással, ami súlyos terhet jelent a házasságban és váláshoz vezethet. Ennek elkerülését segíti úgy a kurzus, hogy tanácsot ad, hogyan lehet az izgalmat fenntartani" - mondta el Mohamad Shafaruddin Mustafa, a családtámogató állami alapítvány munkatársa.

A muzulmán többségű Malajziában gyakran tabuként kezelik a szexualitás témáját. Az ország északkeleti részén lévő Terengganuban, ahol minden harmadik házasság válással végződik, többször is kísérletet tettek már a hatóságok, hogy segítsék a párokat a hosszú éveken át tartó, boldog házasság fenntartásában.

A szexkurzusokon a házaspároknak többek között a közös fürdőzést, az erotikus illatok alkalmazását javasolják a szexuális kíváncsiság fenntartása érdekében.

Az haragban lévő párokat még idilli környezettel is segítenék a békülésben: a vitatkozó felek Terengganu partjainál egy szigeten élhetik át a második mézesheteiket - természetesen állami költségen.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Valaminek lennie kell a kilt alatt!

London - Elítéli a skót Tartánhatóság azokat, akik semmit sem viselnek skótszoknyájuk alatt. Tovább olvasom