Délmagyar logó

2017. 02. 25. szombat - Géza 2°C | 8°C Még több cikk.

Szörnyethalt a férfi, aki szembesétált a vonattal

Egy 25 éves férfi halt meg a szlovákiai Jókút közelében. Az áldozat a sínek között a vonattal szemben gyalogolt.
A mozdonyvezető vészfékezett, de már nem tudta leállítani a szerelvényt. A kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani. A baleset körülményeit a vasúti rendőrség vizsgálja - írja a szlovákiai Új Szó.

Olvasóink írták

 • 5. jozko 2010. június 01. 20:06
  „Az öngyilkossági hajlamok és indokok nagyon különbözőek és sokfélék. Józan ésszel /ha van olyan egyáltalán/ alig elfoghatóak, a tünetek viszont jól érzékelhetőek. A legmegrázóbb "élmények" egyike, amikor a már megbomlott elméjű öngyilkos-jelölt a 2x2 józanságával levezeti, miért k e l l neki ezt tennie. De ők vannak kevesebben. Rajtuk sajnos nehéz segíteni. A legtöbben viszont elkerülhetnék, túlélhetnék, ha "célba találnának" az utolsó üzeneteik- amit még a végzetes tett előtt "köldözgetnek" elkesersdetten. Nagy a felelősségünk egymás iránt!”
 • 4. CsImre 2010. június 01. 19:14
  „Gyáva nyúl játékot játszottak, és egyik sem tért ki.”
 • 3. berzebúb 2010. június 01. 18:38
  „2. Nagyon igazat írsz, egyet is értek vele!
  Csak sajnos azok az emberek (lsd. ő még csak 25 volt), akik eljutnak már addig, hogy öngyilkosságot követnek el, ezt megelőzően már lehet olyan beszűkült tudatállapotban vannak, hogy sajnos már nem azzal foglalkoznak, hogy pl: a mozdonyvezető az ő halálukat hogyan fogja lelkileg feldolgozni és a többi.../holott ez a valaki a SAJÁT problémáját sem tudta feldolgozni, megoldani....nem hogy másén töprengjen/
  Szörnyű lehet eljutni már az öngyilkosság gondolatáig is, nem hogy még véghez is vinni, ráadásul (sikeresen). Ő a biztos halált választotta. Még ha létezett is volna más megoldás is, nem csak a vonat....a legjobb lett volna, ha egyáltalán nem végez magával és inkább szakember segítségét kéri. Talán úgy még lett volna esélye tovább élni.....talán.”
 • 2. Szilágyi_Zsolt 2010. június 01. 17:12
  „Szerencsétlen mozdonyvezetőnek micsoda tragédia ez, lehet, hogy évek-évtizedek óta balesetmentesen vonatozik, most meg kénytelen lesz úgy tovább élni, hogy akaratán kívül embert ölt... :(
  Nagyon haragszom az ilyen szemét alakokra, akik a saját halálukkal tönkreteszik mások életét is! Aki öngyilkos akar lenni, az kösse föl magát, vegyen be gyógyszert, vagy bármi efféle, de csinálja EGYEDÜL! Ehhez más embert eszközként használni a legaljasabb dolgok egyike! És még akkor nem beszéltünk a tűzoltókról, mentőkről, rendőrökről, vasúti utasokról, akik bizonyára nagyon örültek a széttrancsírozott holttest látványának, a károknak meg az ezt követő vonatkéséseknek...”
 • 1. soligor 2010. június 01. 17:01
  „:(”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamcsatkán újra kitört a Bezimjannij vulkán

Oroszország - Kamcsatkán újra kitört a Bezimjannij vulkán, amely helyi idő szerint kedd hajnalban… Tovább olvasom