Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Újabb chicagói holokausztper több, köztük magyar bank ellen

A MÁV elleni kártérítési perhez kapcsolódva újabb keresetet nyújtottak be Chicagóban a magyarországi holokauszt áldozatai vagy azok örökösei, ezúttal több, köztük magyar bank ellen.
A Magyar Nemzeti Bank, az Erste Group Bank, a MKB Bayerische Landesbank, az OTP Bank és a Creditanstalt Bank elleni gyűjtőkereset szerint az alperesek vagy elődeik részt vettek a népirtásban, bűnrészesek voltak benne, és felbujtottak rá azáltal, hogy kifosztották a zsidó áldozatokat, eltulajdonították a náluk őrzött vagyont.

A felperesek, "a banki lopás holokausztáldozatai" 1944-es árfolyamon számolt 2 milliárd dollár vagyoni kárra és annak kamatai megtérítésére tartanak igényt.

Olvasóink írták

 • 5. dodó 2010. március 27. 21:05
  „"December óta ugyanis különös dolgok történnek, mintha egy jól megírt forgatókönyvet lapozgatnánk. Karácsony előtt Budapesten kószált az Elie Wiesel névre hallgató kitudjamicsoda, és sürgette úton-útfélen a ,,holocaust"-törvényt. Hanuka múltán egy izraeli parlamenti küldöttség csoszogott szépséges fővárosunkba, ők is azért gyüttek, hogy tiltsák má´ be itten a ,,holocaust"-tagadást. A küldöttség ,,tárgyalt" Mesterházy Attilával is, aki a megbeszélés után azonnal világgá kürtölte, hogy itt bizony lesz ám fogaknak csikorgatása, mert a választott nép küldötteitől meggyütt a menórás parancsolat. Azonnal neki is veselkedett összebütykölni barom törvényjavaslatát, január 27-én bé is nyújtotta azt a ,,nemzeti szemétdomb" (a parlament szép dickensi megjelölése!) illetékesének. Aztán nem történt semmi, pedig sürgősséggel akarták tárgyalni a válság szempontjából égetően fontos ,,holocaust"-kérdést. Két hét múltán Illinois államból megérkezett a hír: Chicagóban több tucat kiválasztott perli a MÁV-ot. Na, lett is nagy öröm a ,,nemzeti szemétdombon", Mesterházy-gyerek és haverjai szépen megszavazták a ,,hóhértörvényt". Most aztán tényleg lehet majd zsinórban perelni a magyar államot. A MÁV után az MNB-t, aztán valamennyi önkormányzatot - egészen a pékekig és a pék-örökösökig. Hisz mi mind bűnösök vagyunk, zsidókat ölünk-fosztogatunk, nemde? Aki pedig tagadja a kártérítés jogosságát, voltaképp mit is művel? Na mit? Hát ,,holocaust"-ot tagad, vagy kétségbe von.
  Enyhébb esetben csak ,,jelentéktelen színben tüntet fel". Ezért mind-mind bünti jár a kívül-bévül fagyos magyar világban. S a fagyos magyar táj fölött ragyog a szépséges, jól meghízott Dávid-csillag."”
 • 4. szilléri 2010. március 27. 19:47
  „Lóvé van a láthatáron!

  Azonnal beperelni 1919-ért !”
 • 3. 751510 2010. március 27. 15:19
  „Az intézményesített népirtásnál sokkal rosszabb a rátelepedő intézményesített holokausztipar. Nem csak saját magukból csinálnak bohócot, de az áldozatok emlékét is meggyalázzák.”
 • 2. Léni 2010. március 27. 13:38
  „1. dodó! Igenis kárpótlást, többet és addig, amig ilyen vagy hasonló ordas eszmék
  eluralkodhatnak a Világon, mint az intézményesített népírtás!
  Kíváncsi lennék akkor a véleményedre, ha te is zsidónak születtél volna!”
 • 1. dodó 2010. március 27. 11:59
  „Kárpótlást! Többet! Örökké!
  Rabszolgák voltunk Egyiptomban, negyven évig kóboroltunk a sivatagban, kőtáblát cipeltünk le a hegyről, Heródessel kiirttattuk a fiúgyerekeket, megfeszítettük Krisztust, elfoglaltuk a keresztény Európát, táborokba utaztunk, elfoglaltuk Palesztínát, elüldözzük és irtjuk a palesztínokat, felvásárol(t)juk Magyarországot! Zsebünkben és markunkban az IMF, a Valutaalap, mi irányítjuk és uraljuk a (moszlim kivételével) tömegtájékoztatást a Földön! Nekünk az ENSZ sem parancsol!

  Megérdemeljük!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekpornográfiával gyanúsítanak egy francia papot

Bűnügyi eljárást indítottak Franciaországban egy pap ellen, miután egy ma 22 éves volt kórustag fiú… Tovább olvasom