Délmagyar logó

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

Vadászpuskákat hív vissza javításra a Remington

A Remington nyomatékosan arra kéri a visszahívási akcióban érintett fegyverek tulajdonosait, hogy veszély miatt ne használják a puskáikat.
A honlapján közzétett bejelentés szerint jelentős volumenű nemzetközi termék-visszahívási akciót indított az amerikai Remington Arms Company, LLC lőfegyvergyártó vállalat. Az akció a Magyarországon forgalomba hozott Remington vadászfegyvereket is érintheti.

A közlemény szerint a 2006. május 1. és 2014. április 9. között gyártott, X-Mark Pro elsütőszerkezetű (NEM recézett felületű elsütőbillentyűvel szerelt) Model 700 és Model Seven forgó-tolózáras ismétlő vadász- és sportpuskák esetében túl sok ragasztóanyagot használtak gyártáskor, melynek túlfolyása előidézhet olyan helyzetet, melyben a puska magától elsülhet, az elsütőbillentyű (ravasz) meghúzása nélkül is.

A Remington arra kéri a vadászfegyver tulajdonosokat, hogy a http://xmprecall.remington.com weboldalon a gyári szám alapján győződjenek meg róla, hogy fegyverük a visszahívási akció hatálya alá esik-e vagy sem.

A Remington nyomatékosan arra kéri a visszahívási akcióban érintett fegyverek tulajdonosait, hogy a véletlen elsülés veszélye miatt az elsütőszerkezet cseréjéig tartózkodjanak a fegyver használatától.

A cserét a Remington nemzetközi disztribútorai közvetítésével fogják megfelelően kvalifikált fegyverjavító műhelyek ingyenesen elvégezni. Az akció megszervezése folyamatban van.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Moszkva szerint Kijev mielőbb célba juttatatná az orosz segélyeket

Petro Porosenko ukrán elnök Kijevben azt közölte, hogy az orosz segélykonvoj több mint száz… Tovább olvasom