Makó és környéke

2013.04.08. 15:57

MNKSE: Szoros mérkőzésen nyert a Makó

Makó - Szoros mérkőzésen aratott fontos győzelmet a Contitech-Marosmenti Női Kézilabda Sportegyesület hétvégi bajnokiján. <br>

Kozserán Beáta

Izgalmas meccset láthattak azok, akik szombat délután a női kézisek mérkőzését választották hétvégi programnak. Két hét pihenő után ismét bajnoki rangadót játszottak a lányok, a fiatal játékosokból álló Orosháza ellen.

MNKSE: Szoros mérkőzésen nyert a Makó - GALÉRIA

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

 Ugyan az első félidő végén egy góllal még az orosházi lányoknak állt a zászló, de a szünet utáni percekben egy pillanatra sem engedték meglépni ellenfelüket a kitartóan küzdő makóiak. A 50. percben egy durva szabálytalanságot követően vendég kiállítást ítéltek a játékvezetők, az emberelőnyt kihasználva pedig három góllal is vezetni tudtak Baunok Bernadett játékosai.

A lefújás előtt két perccel 22-20-as állásnál Kozserán K. hárított hétméteresének köszönhetően eldőlni látszott a mérkőzés, ezután már csak egy találatot sikerült szerezni a vendégcsapatnak, míg a fellelkesült hazaiak 3 góllal tömték ki az orosháziak kapuját. A hullámvölgyből kilábalni látszó makói lányok megszerezték tizenegyedik győzelmüket a bajnokságban, így bizakodva küzdhetnek tovább az érmet érő helyezésekért.

Jegyzőkönyv:

Contitech-MNKSE - Orosházi NKC 25-21 (9-10)

NB/II. női kézilabda mérkőzés 15. forduló Makó 150 néző Vezette:Fogl,Tomkovics.

MNKSE: Dani - Sárkány 1, KOVÁCS 5, Erdei 3/3, KÜRTI 6, Kozserán B. 3, MATYI 4. Csere: KOZSERÁN K.(kapus), Szebehelyi , Fodor , Lovistyék 3, Práger.

Baunok Bernadett: Nagyszerű védekezéssel, és jó csapatmunkával megküzdöttünk a győzelemért, a jól felkészült ellenféllel szemben. Mindig akadt olyan játékos, aki átlendítette a csapatot a holtponton.

Junior: Contitech-MNKSE - Orosházi NKC 23-37 (12-19)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!