Makó és környéke

2014.02.15. 09:42

Kétszáz forintból nyert utazást Adrienn

Nagy Adrienn a Makói József Attila Gimnázium végzős diákja az Erzsébet-programnak, no meg a szerencséjének köszönheti nemrégiben nyert családi nyaralását. Mindössze kétszáz forintjába került az utazás.

Németh Marietta

Az Erzsébet-programmal utazott a Forma-1 Magyar Nagydíj időmérő futamára Nagy Adrienn. A programról az iskolában hallott és a nyári szünidőben jó időtöltésnek és élménynek ígérkezett a Hungaroring meglátogatása az amúgy is Forma-1 rajongó diáklánynak. Nem kellett tehát kétszer invitálni a szabadedzésre, azonnal jelentkezett, és mivel megfelelt a meghirdetett feltételeknek, így 45 társával együtt kedvezményesen, mindössze 200 forint befizetésével juthatott el Mogyoródra. A szabadedzés látványa hatalmas élmény volt Adriennek, és külön öröm volt, hogy Vettelt, a kedvenc versenyzőjét is láthatta.

Nagy Adrienn.

Nagy Adrienn a szerző fotóján.
A nyári szünidőről visszatérve hallott az Erzsébet-programhoz kapcsolódó pályázatáról, amelyre a nyár eseményeit, köztük a Forma-1-es szabadedzés élményét kellett leírnia. Nem habozott, egy délután alatt – éppen egy Forma-1-es futam közben – megírta a fogalmazást. Barátai is a segítségére voltak, a címet – Forma–1 testközelből – is egyikük adta. Igaz tudta, hogy nyaralást nyerhet írásával, de nem várt komolyabb eredményt. Csak édesanyja játszott el a gondolattal és viccelődött, hátha Adrienn nyerné meg a fődíjat.

Az elképzelés nagy meglepetésükre megvalósult, ugyanis januárban derült ki, hogy Adrienné a különdíj és az azzal járó utazás. Az ünnepélyes eredményhirdetésre január végén került sor Budapesten, ahol az emléklapot, a könyveket és az egyhetes utazásra feljogosító kártyát kapta. Családjával egyelőre még nem tudják, hova utaznak, de már nagyon várják azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!