Makó és környéke

2014.02.21. 11:44

˝Kipróbálom, teszek egy kört!˝ - Kiszomborig ment...

Kiszombor – Egy húszmilliós Mercedest vitt el egy németországi szalonból a bosnyák férfi. Ő tartós tesztre „gondolt", de senki nem értékelte...

Delmagyar.hu

Mindent Makóról
A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

A körözés elrendelésétől számított 10 órán belül lefoglalták a Csongrád megyei rendőrök a 20 milliós Mercedest. Ugyanis a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre a bosnyák férfi az általa vezetett Mercedes E-350 típusú személygépkocsival csütörtökön 22 óra 30 perckor. Az egyenruhások leellenőrizték az ideiglenes rendszámmal közlekedő gépjárművet a Schengeni Információs Rendszerben. Kiderült, hogy a német hatóságok körözik a kocsit, ezért a rendőrök lefoglalták azt. Az autó átkutatása során előkerült az eredeti rendszám és egy német ideiglenes forgalmi engedély is. A 27 éves bosnyák férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

˝Kipróbálom, teszek egy kört!˝ - Kiszomborig ment... Fotó: CSMRFK (galéria)


A jármű további sorsát illetően az eljárást az Országos Rendőr-főkapitányság Schengeni Kapcsolattartási Központja folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!