Makó és környéke

2014.10.10. 23:22

Visszakapják pénzüket a palotaiak

Csanádpalota - Egy pályázatnak köszönhetően nulla forint lakossági önerővel épül meg a szennyvízcsatorna Csanádpalotán, az eddig befizetett 80 ezer forintokat a portán belüli hálózatra lehet költeni – hangzott el péntek délután a város főterén, ahol Héjj Dávid miniszterelnöki biztos és Kovács Sándor polgármester, független polgármesterjelölt tartott fórumot.

Munkatársunktól

Bejelentették, kész a romániai Nagylak és Csanádpalota közötti összekötő út. A kormány támogatja, hogy jövő szeptemberre A kategóriájú tornaterem létesüljön a helyi iskolában, kerékpárút is épül 2015 második felében Kövegy és Csanádpalota között.

[namelink name="Héjj Dávid"] megkapta a kérdést egy másik helyi polgármesterjelölttől, Debreczeni Istvántól: kijelenti-e felelősen, hogy az ismertetett tervek csak akkor valósulnak meg, ha Kovács Sándort választják polgármesterré a helyiek?

A helyettes államtitkár megállapította, hogy belecsöppent a kampány közepébe, amit szeretett volna elkerülni, de válaszolt: a kormány nem személyeket, hanem hasznosnak ítélt terveket támogat, és a most véget érő ciklusban nem fideszes vezetésű városok is kaptak támogatást, példaként Szeged lézerközpontját említette. Bár várták a fórumra Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető miniszter makói fogadóórája elhúzódott, emiatt végül nem tudott eljönni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!