Makó és környéke

2015.08.05. 20:28

Multicég dolgozói segítik az ételosztókat

A Heti Betevő elnevezésű mozgalmat támogatta a vállalati családi napján szervezett tombola bevételéből a ContiTech Fluid Automotive Kft.

Munkatársunktól

A makói központú vállalat rendszeresen gyűjt jótékony célra, ezúttal a rászorulókat, nagycsaládosokat segítő közösségnek ajánlottak segítséget. Az összeget nem hozza nyilvánosságra a társaság, de az kiderült, hogy a pénz két akció költségét is fedezte júliusban. A Heti Betevő egy sátrat is vett az adományból, ezt a téli ételosztások idején fogja használni. Az első júliusi akción a makói cég dolgozói is jelen voltak, segítettek.

– Örülünk, hogy ismét egy példaértékű kezdeményezést támogathattunk, amelynek létjogosultságát és sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy minden alkalommal elfogy az összes meleg étel és csomag – nyilatkozta [namelink name="Nagy Mihály"], a ContiTech Fluid Kft. ügyvezető igazgatója. Ahogyan eddig, a jövőben is támogatni fognak jótékony célú akciókat, szervezeteket.
A vállalat húsz éve meghatározó munkaadónak számít Makó és Vác térségében, folyamatosan fejleszt, jövőre is bővíteni akarja a termelést mindkét városban. Az anyavállalat, a Continental AG a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója.

Gumiabroncsokat, fékrendszereket, futómű- és hajtástechnikai elemeket készít, az adatátvitel, a járműelektronika, a kommunikációs rendszerek területén is dolgozik. A cég öt divíziójának tavalyi forgalma mintegy 34,5 milliárd euró volt, ez 53 országban közel 200 ezer alkalmazott munkájának eredménye. A cégcsoport Magyarországon hat gyárat működtet, 6000 embernek ad munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!