Makó és környéke

2016.05.28. 09:22

Összejöhet az új EKG Makón

Makó - Egészségügyi szűréseken, életmód-tanácsadáson, előadásokon és szórakoztató programokon vehetnek részt az érdeklődők szombaton Makó főterén a Richter Egészségváros szervezésében.

Munkatársunktól

A rendezvénysorozat délelőtt 9-kor sétával indul a kórház elől a magán-zeneiskola fúvószenekara kíséretében. A nap házigazdája Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető lesz, és Makóra jön [namelink name="Jaksity Kata"], [namelink name="Jakupcsek Gabriella"], [namelink name="Krizsó Szilvia"] és [namelink name="Radványi Dorottya"]. A családi rendezvényen a Broadway Dance SE, a Maros Táncegyüttes és a Varga Balett Táncműhely lép fel; a sztárvendég háromnegyed 11-kor [namelink name="Tóth Vera"] lesz. Ha a makóiak aktívan vesznek részt a programokon, a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 2 milliós alapadományt még gyarapíthatják is – a cél egy terheléses EKG-berendezés vásárlása a városi kórháznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!