Makó és környéke

2016.07.01. 12:03

8,7 milliárdra pályázik Makó

A város gazdaságfejlesztési programjának megvalósításához idén összesen 8,7 milliárd forint értékben nyújt be pályázatokat - hangzott el a makói képviselő-testület mellett működő, köztiszteletben álló helyi polgárokból álló tanácsadó testület, a szenátus legutóbbi ülésén a Glorius Szállóban.

Munkatársunktól

[namelink name="Farkas Éva Erzsébet"] polgármester (Fidesz–KDNP) elmondta: az év első félévében 1,6 milliárd forint értékben összesen 9 pályázatot nyújtottak be olyan beruházásokra, mint a Makó és Maroslele közötti kerékpárút, a makói piac felújítása és bővítése, a Csipkesor és az ipari park fejlesztése.


Emellett fontos lépés a Honvéd városrész megújítása, amire összesen közel 1 milliárdot igényelt a városvezetés. Az előkészítés alatt álló projektek közül a legnagyobb a Hagymatikum és a könyvtár felújítása, bővítése lesz, együtt összesen több mint 5 milliárdból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!