Makó és környéke

2016.11.07. 18:00

Kinevezték a Hagymatikum új igazgatóját: szálloda után fürdőt vezet Gergely Gábor

Egy hónap múlva áll munkába a makói Hagymatikum új igazgatója, Gergely Gábor. Gyarapítani szeretné a fürdő élményelemeit.

Szabó Imre

– Derült égből villámcsapásként ért a hír, hogy Bea távozik, és ugyancsak váratlanul ért, hogy a városvezetés engem kért fel utódjául. Azt gondolom, ez az elmúlt néhány évben végzett munkám elismerése – mondta tegnap, rögtön a kinevezése után Gergely Gábor, a makói Hagymatikum fürdő új igazgatója. Mint megírtuk, elődje, Scheitzner Beáta 3 évig igazgatta a Hagymatikumot, és azért távozik posztjáról, mert felkérték a miskolci fürdőkomplexum vezetésére. Gergely Gábor neve sem cseng ismeretlenül Makón, illetve az idegenforgalmi szakmában: augusztusig a 4 csillagos Grand Hotel Glorius vezetője volt, és nevéhez köthető az ópusztaszeri Csillagösvény útvesztő is.

Az új igazgató, aki december elsején lát munkához, azt mondta, tapasztalatait, kapcsolatait jobb helyen nem is kamatoztathatná, mint a makói fürdőben. Egyelőre türelmi időt kért részletes terveinek kidolgozására, de máris vannak ötletei. Szeretné például újra megoldani, hogy a makói térségben élők is kaphassanak gyógykezeléseikhez támogatáskiegészítést, hosszú távon pedig gyarapítani szeretné a Hagymatikum élményelemeinek számát. A turisztikai világkiállításokon, amelyeket látott, azt tapasztalta, hogy erre van a legnagyobb igény.


Tisztában van persze azzal, hogy fürdőt vezetni más, mint szállodát, de úgy gondolja, elődje nagyon jó vezetői csapatot alakított ki, és velük együtt hamar beletanul majd az új feladatba. A Gloriusban egyébként 30 embert irányított – most több mint százat fog. Egy komoly bővítés, fejlesztés is vár rá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!