Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

200 ezer a makói óvodának

Makó - Szombatig lehetett licitálni a nyujtsdakezed.hu oldalon azokra a sztároktól származó relikviákra, amelyeknek az árával a makói Petőfi parki óvodát szerette volna támogatni egy lelkes szülő, Harangozó Attila.

A dedikált mezeket, labdákat, ütőket, sapkákat, könyveket azzal a céllal hirdette meg az általa létrehozott oldalon, hogy összegyűjtsön 1 milliót az óvoda javára, ahová kislánya,  Hanna jár. A nemes célú árverés népszerűsítésére kora tavasszal Makóra látogatott Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotor-versenyző, hogy népszerűsítse az ügyet, egyúttal felajánlott egy pólót, valamint egy pár motoroskesztyűt és -csizmát. Összesen 24 tárgy szerepel az oldalon. Összesen 4 tárgy lelt gazdára a felajánlottak közül, valamennyi kikiáltási áron. 20 ezret adtak az olimpiai bajnok vízilabda-válogatott labdájáért, az Alba Volán és a válogatottcsapat jégkorongozóinak mezéért, 15-öt pedig Palkovics Krisztián hokiütőjéért. Rendeztek az árverés kapcsán egy jótékonysági gálaműsort is óvodások részvételével. Ennek bevételével együtt az akció bevétele mintegy 200 ezer forint, de az óvoda ezen kívül is gazdagodott szponzorok által felajánlott játékokkal és egyéb hasznos holmikkal.

Olvasóink írták

 • 6. Miss 2011. október 18. 14:04
  „Igen, ezzel én is maximálisan egyetértek. Látom az arányokat, és tudom hogy sok olyan ad, akinek nem is nagyon van miből. Akik pedig megtehetnék... Természetesen tisztelet a kivételnek! Mert szerencsére akad olyan is. Mindenesetre én úgy érzem, hogy hálával tartozunk nekik! :)”
 • 5. papika56 2011. október 18. 11:15
  „T. 2.
  Sajnos van tapasztalatom. Egy kis nyugdíjjas hamarabb adakozik mint egy tehetős vállalkozó !
  Én elszoktam olvasni a " sponzorokat " amikor valamilyen esemény van. Tényleg szinte mindig ugyan az a pár rendes ember a szponzor . KÖSZÖNET NEKIK !”
 • 4. Miss 2011. október 18. 10:51
  „Szánt szándékkal nem írtam neveket, de! Mivel nap mint nap közoktatási intézményben vagyok és látom ezt a részét, így elhiheted, hogy akad néhány ilyen makói vállalkozó és szülő.”
 • 3. nezdcsak 2011. október 18. 10:27
  „2.SOROLJÁL!”
 • 2. Miss 2011. október 17. 18:55
  „Azért a következő mondatoddal vitatkoznék: "a jólmenő vállalkozások , makói milliomosok --nem foglalkoznak ,nem adakoznak jótékony célra ! " - csak azért, mert nincsenek címlapon még nem azt jelenti, hogy nem adakoznak. Tudnék sorolni neked néhány olyan makói vállalkozást, akik ha nem is pénzzel, de egyéb dolgokkal támogatják az iskoláinkat, óvodáinkat.”
 • 1. papika56 2011. október 17. 16:56
  „Nincs az embereknek pénzük. ezért nem licitálnak. Nagyobb reklám kellene neki ! a jólmenő vállalkozások , makói milliomosok --nem foglalkoznak ,nem adakoznak jótékony célra !
  az óvoda szépítése ,a gazda feladata, esetleg az oda járó gyerekek szülei --ha olyan anyagi helyzetben vannak. csak sok család egyik napról a másikra él.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

156 védett madár tetemét rejtette a hűtőtáska - fotókkal

Több mint százötven madártetemet találtak a vámosok egy olasz férfi autójában a 43-as főúton. Természetkárosítás miatt indult ellene eljárás. Tovább olvasom