Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

204 millió két makói útra

Makó - 204 millió forintot szeretne költeni a makói önkormányzat idén két nagyobb forgalmú utca felújítására.
A pénz nagyobbik részét, 179,4 millió forintot a Dél-alföldi Operatív Programhoz múlt héten benyújtott pályázattal akarja megszerezni, 25 millió forint az önerő. A Hunyadi utcán muszáj felújítani az útburkolatot, és mindkét oldalon a balesetveszélyes járdát. Építeni akarnak ide kerékpárutat, gyalogátkelőt, védőszigetet is. A Szép utcán pedig az útburkolatot a felújítással együtt szélesíteni kell egy szakaszon.

Olvasóink írták

 • 3. Pierre_Quatre 2012. február 04. 23:01
  „2: a Királyhegyesinek az útátjáró utáni része valóban tragikus állapotban van, de szerintem a város arra spekulál h a Givaudan helyrepofozza saját pénzéből, legalábbis ha én tárgyaltam volna és módom lett volna rá, akkor egy területrendezési kötelezettséget beleraktam volna.”
 • 2. Sipi74 2012. február 04. 09:55
  „"A Hunyadi utcán muszáj felújítani az útburkolatot"... na igen.... ismét a Belváros. Csak azt nem értem, ha már annyira büszkék az Ipari Parkra, meg a Givaudan-projektre, akkor a Királyhegyesi utca miért nem juthat erre a sorsra? Hisz nem csak az elkerülő út felől közelítik majd meg... Sőt a munkások, akik nap mint nap ott fognak járni, biztos nem... Vagy csak a látszat a lényeg, hogy a "fejesek" úgyis az elkerüló felől közelítik meg, és ez a lényeg?”
 • 1. makovaros 2012. február 03. 10:25
  „Na ez jó ötlet, hogy megcsinálják ezeket az utakat.

  Később még javaslom a József Attila utcát is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Készül a makói kórház, a hajléktalanszálló

Makó - A védelmi bizottság szerdai ülésén elhangzott: Makón is készülnek a rendkívüli időjárásra. Tovább olvasom