Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 9°C Még több cikk.

400 ezer forint a magyarcsanádi rablóért

Rabolni próbált, majd elmenekült a magyarcsanádi takarékszövetkezet támadója.
Egy fiatal férfi ment be 2013. július 18-án kora délután a magyarcsanádi Állomás utcában lévő takarékszövetkezetbe, ahol egy fegyverrel vagy fegyverutánzattal pénzt követelt. Miután az ott lévő alkalmazott közölte vele, hogy nincs pénze, a támadó a helyszínről elmenekült. A bűncselekményt a pénzintézet biztonsági kamerája rögzítette.A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjét felismeri, vagy tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság központi ügyeletét a 62/562-423-as számon, vagy a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóján. Bejelentés e-mailben az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu címen tehető.


A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 400.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Olvasóink írták

 • 2. x 2013. július 26. 00:44
  „- Ide a pénzt! - Nincs pénzünk! - Viszlát! - fegyverutánzattal próbált meg kirabolni egy takarékszövetkezetet egy férfi Magyarcsanádon. Nem sikerült neki. ...
  http://www.delmagyar.hu/mako_hirek/sikertelen_rablas_magyarcsanadon/2342183/
  Magyarul tudhatott ezek szerint, ami persze nem jelenti azt, hogy magyarországi nyilvántartásokban szerepel.
  Annak esetleg érdemes lenne utánanézni, milyen "eddig megoldatlan esetek" történtek az adott időben (2013-07-18 12:34) - akár "jó messzire" Magyarcsanádtól. Krimikben volt már olyan, hogy alibi kellett az ikertestvérnek, meg hasonló.”
 • 1. Nokipa 2013. július 24. 08:17
  „Pár napja tévedhettem...nem képesek elfogni egy ilyen jellegzetes jegyekkel rendelkező hátrányos elemet néhány óra vagy nap alatt??!!
  VICCTURMIX”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vérbe fagyva talált kutyájára - büntetésre számíthat

A gazda értesítette az illetékes hatóságokat, jelenleg vizsgálják, hogy mi okozta a kutya halálát. Egy biztos: nem volt csipezve és beoltva sem. Tovább olvasom