Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

43 keris kapott szalagot

Makó - A Návay Lajos Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola szalagavatójával folytatódott a bálok sora Makón. 43 diák kapott szalagot.
A diákokon és az őt kísérő szülőkön kívül Marosvári Attila alpolgármester és Farkas Éva, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ  makói tankerületi igazgatója is tiszteletét tette a Makói Oktatási Központ Návay tagintézetének szalagavató bálján. Az est köszöntőkkel indult, Horváth Zoltán a Makói Oktatási Központ igazgatója és Kincses Tímea, a Návay iskola tagintézményvezetője beszédében kiemelte: ez egy jelentős időszak a végzősöknek, a gyerekkor le fog záródni az érettségivel. A tanulók gondoljanak szüleikre, akiknek nagymértékben köszönhetik azt, hogy eljutottak idáig.

43 keris kapott szalagot - GALÉRIA

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

 
A táncparkettre először a Makói Általános Iskola balett tanszakosai és a Makói Írisz Tánc Sportegyesület tagjai léptek fel, majd az iskola 13/c-s tanulója, Váli Krisztina és a Voc-Art adott zenés-énekes produkciót. Ezt követően következett a főműsor: a 12 B és a 12 A bécsi keringőt táncolt.

A műsor után megvacsorázott mindenki, majd önfeledt mulatság kezdődött. Tele lett a tánctér fiatallal, időssel, tanárral, diákkal egyaránt. Tizenegy óra magasságában kihúzták a tombolákat, megválasztották a bálkirályt- és királynőt. Ezek végeztével újra a táncé lett a főszerep, a vendégsereg hajnalig ropta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szalagot kaptak a makói Juhász Gyulások

Február 9-én bálozókkal telt meg az Erdei János Városi Sportcsarnok. Tovább olvasom