Délmagyar logó

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 19°C | 26°C Még több cikk.

4 hónapot várt a szakrendelésre, most új időpont kell: egy ortopéd orvos hiányzik Makóról, a másikhoz idén nem férnek be

Makó - Nem jutott be a makói kórház ortopédiai vizsgálatára egy olvasónk, mert az intézményből távozott az orvos, akihez az előjegyzése szólt. Most új időpontot kell kérnie. Meg is próbálta, csakhogy idénre már nincs szabad hely.
 – Ha nem az én hibámból hiúsult meg az előjegyzésem, miért nekem kell másikat kérnem? – kérdezte egy idős olvasónk, aki amiatt bosszankodik, hogy hosszas várakozás után újból időpontot kell kérnie a makói kórház ortopédiájára.

Az asszony – érthető okokból – kérte, nevét ne írjuk le.

Olvasónk elmondta, sérvproblémája miatt még június 9-én jelentkezett időpontért, és elő is jegyezték október 17-ére. A vizsgálatot azonban hiába várta, tegnap ugyanis levélben értesítették, hogy időpontja érvénytelen, mert megszűnt annak az orvosnak az ortopédiai szakrendelése, akihez az előjegyzés szólt. Most mehet másik orvoshoz, de ehhez újra időpontot kell kérnie, ami ahhoz képest, hogy már így is várt négy hónapot, szerinte bosszantó. Ráadásul amikor megpróbált jelentkezni, kiderült, hogy decemberig betelt a naptár, a januárit pedig még nem nyitották meg, így egyelőre fogalma sincs, mikor látja majd a szakorvost.

Kerestük az ügyben a makói kórházat. Kérdésünkre később ígértek választ – amint megérkezik, visszatérünk a témára.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszépül a belváros éke Makón: a lakók egyenként másfél-két milliót költöttek, a másik felét a város állta

Megszépül a belváros éke Makón: a lakók egyenként másfél-két milliót költöttek, a másik felét a város állta
Hamarosan megújul a makói centrum egy városképi jelentőségű háza, a Korzó. A védett épület lakóinak mélyen zsebbe kellett nyúlniuk, cserébe nem fog beázni a tető. Tovább olvasom