Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 23°C Még több cikk.

A csongrádi Papp Zsanett az új diákpolgármester Makón

Makó - Makón kollégista, és a Juhász Gyula Református Szakképző Iskola diákja, de csongrádi lakos az új makói diákpolgármester, Papp Zsanett. Úgy gondolja, elődjével együtt a felnőtteknek is példát mutatnak, hiszen bár vetélytársak voltak, a választások óta is jó barátok.
Aki valamilyen városi rendezvényen találkozik az új makói diákpolgármesterrel, Papp Zsanettel, akár meg is lepődhet: mindenütt elődjével, Juhász Juliannával együtt jelenik meg. A két lány szemmel láthatóan jó barátságban van, pedig a választások idején vetélytársak voltak.

A felnőtt politikusok világában szokatlan dolgot Zsanett azzal magyarázza, hogy már az előző ciklusban is jól ismerték egymást: Zsanett képviselő volt, Julcsi diákpolgármester, és megbeszélték, bármelyikük is nyer, segíteni fogják egymást. Egyébként összesen három aspiráns volt a tisztségre, ami azért meglepő, mert tavaly igazából senki sem akart indulni, Julcsit is úgy kellett rábeszélni.

Papp Zsanett egyik célja, hogy újra rendezzenek ifjúsági fesztivált a városban. Fotó: Dobó Dolli
Papp Zsanett egyik célja, hogy újra rendezzenek ifjúsági fesztivált a városban. Fotó: Dobó Dolli

A kollégista Zsanett – aki ugyan Makón született, de családja Csongrádon él – szeretné feloldani az iskolák közötti rivalizálást, emellett célja az is, hogy legyen a városban újra ifjúsági fesztivál – olyan rendezvény, ami kifejezetten a fiataloknak szól. Egyébként büszke arra is, hogy ő az első makói diákpolgármester, aki a Juhász Gyulában tanul.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zöldség, gyümölcs - 1000 forintból

Makó - Ezer forinttal a zsebünkben mentünk vásárolni zöldséget, gyümölcsöt tegnap a makói piacra,… Tovább olvasom