Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

A Hét témája: örül a hónak?

A makói olvasóinkat ezúttal arról faggattuk, hogy számukra inkább öröm vagy éppen bosszúság, ha hull a hó?
Kovácsné Vincze Judit, pedikűrös:
– Azt az egyet szeretem a hóban, amikor kiviszem a kutyákat sétálni, és látom, milyen örömmel hemperegnek benne. Amúgy sok bosszúságot okoz a közlekedésben. Most épp dolgozni megyek, és sokkal hamarabb kellett elindulnom, mint máskor.

Kis János, vattacukor-készítő:
– Egyáltalán nem örülök a hónak. Már a tavaszt várom, amikor végre nem kell fázni az utcán, és a fűtésszámlák sem olyan magasak, mint most. Remélem, hamar elolvad, és jön a jó idő. Szerintem ennyi éppen elég volt a télből.

Kövecs Józsefné, ny. varrónő:
– Szeretem, és a telet is, ha van hó, ha nincs. Szerintem ilyenkor a legegészségesebb a levegő. Azt az egyet sajnálom, hogy a 11 éves unokám Pesten van. Ha itt volna, egész nap szánkóznánk a töltésen vagy a víztorony dombjánál!

Forgó Géza, muzeológus:
– Alapvetően igen. Szeretem a szép, havas tájat, és bár ilyenkor kerékpárral nehezebb közlekedni, sétálni ugyancsak szeretek. Régebben téli túrán is vettem részt – az a titka, hogy alaposan fel kell öltözni. Havat lapátolni viszont nem szeretek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fradikát az Üllői úton ünnepelték

Ferencváros-drukker édesapjának köszönheti egy 17 éves makói lány, hogy Fradika lett a második keresztneve – ma már ezt használja inkább. Tovább olvasom