Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

A Juhász Gyula indította a makói báli szezont - galéria

Makó - Péntek este a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola szalagavatójával startolt az idei báli szezon Makón. A sportcsarnokban a végzősökkel és tanáraikkal több mint 300 vendég bulizott együtt.
- Október óta készültünk a szalagavatóra, táncórákon vettünk részt, és közben jól össze is kovácsolódott az osztály - avatott be az előkészületekbe az egyik végzős, Kis-Jakab Kitti a péntek esti mulatságon, bevallva azért: egy kicsit feszült is volt, mielőtt színpadra léptek. Persze nem csak ezen múlott a siker, hanem a megjelenésen is - fodrászt, műkörmöst, kozmetikust is fekerestek a nagy napon. De még az utolsó percekben is gyakorolták a tánclépéseket - vallotta meg barátnője, Racabeu Renáta, aki azt is elmondta, a szalagavatót a sportcsarnoki program végeztével közös bulizással is megünneplik.
A Juhász Gyula indította a makói báli szezont. Fotó: Szabó Imre (galéria)
A több mint 300 vendég szórakoztatásáról a hagyományos keringőt és meglepetéstáncot is bemutató végzősökön kívül a pazar énekhanggal megáldott Börcsök Erika, a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ütős kamaraegyüttese, Rudisch Boglárka, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakközépiskola klasszikus balett szakos növendéke és az Irisz Táncklub SE két táncosa, Katona Adrienn és Ágoston Lénárd gondoskodott. A műsor és a vacsora utáni tánchoz a Voc-Art együttes szolgáltatta a talpalávalót. A szervezés, mint hagyományosan sok-sok éve, most is is Gerzanits Nikoletta tanárnő érdeme volt.
A Juhász Gyula indította a makói báli szezont. Fotó: Szabó Imre (galéria)
Aszódiné Pernye Szilvia igazgatóhelyettestől megtudtuk, ezúttal egy rendvédelmi és egy humán szakirányú osztály, összesen 38 diák kapott szalagot. Az igazgató, Lévai Ferencné, aki 38 éve oktat az iskolában, azt mondta, a közel 4 évtized alatt sokat változtak a bálozás szokásai. - Eleinte az iskola tornatermében ünnepeltünk, sokkal szűkebb körben, később pedig a kultúrházban. Ami viszont változatlan, az a jó hangulat - tette hozzá.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkezdődött a báli szezon Makón

Elkezdődött a báli szezon Makón
A Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola szalagavatójával pénteken este megkezdődött a báli szezon Makón. Tovább olvasom