Délmagyar logó

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő 0°C | 7°C Még több cikk.

A makói hotelek a csúcson: a legjobb értékelést kapták az utazóktól

Főleg fürdővárosok kerültek be a legjobbak közé, mellettük Villány, Szentendre, Kecskemét és Szeged.
A magyar városok  közül Makó hotelei kapták a legjobb értékelést az utazóktól a  trivago.hu szálláskereső weboldal adatai alapján, Magyarország  pedig az európai országok rangsorában a 13. helyet szerezte meg -  közölte a portál az MTI-vel csütörtökön.    

A trivago.hu minden évben elkészíti a legmagasabb értékelést  kapott európai országok és magyar városok listáját több mint 175  millió utazói véleményt összesítő trivago Rating Index (tRI)  alapján, ami nullától tízig terjedő skálán mutatja a hotelek  értékeléseit. A 2018-as évre vonatkozó trivago Rating Index az  idei, 2017-es évben leadott utazói véleményeken alapul.  
 

A makói hotelek kimagasló, 8,67-es pontszámot értek el a  tízből, amivel a lista élén végzett. A Dél-alföldi régió  kiemelkedően teljesített: a legjobb tíz magyar városból öt itt  található. Főleg fürdővárosok kerültek be a legjobbak közé,  mellettük Villány, Szentendre, Kecskemét és Szeged.

Budapest, mint  a turisták által leglátogatottabb úti cél, 8,32-es pontszámmal a 9. helyezést érte el.  

A legjobb értékelést kapott európai országok listáját Bosznia  és Hercegovina vezeti 8,51 ponttal, mögötte Szerbia és Ausztria áll  8,44, illetve 8,37 ponttal.   

Magyarországról az utazók külön kiemelték a hoteltulajdonosok  európai viszonylatban is kiemelkedő elhivatottságát a vendégek és a  szakma iránt. Az így elért 8,25-os pontszám ugyanakkor minimális  visszaesés a tavalyi 8,32-es értékeléshez képest, amivel akkor az  5. helyet sikerült elérni - közölte a portál.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A piacon senki nem hinné el, hogy maga termeszti: cirógatva terem Benczééknél a magyar narancs

A piacon senki nem hinné el, hogy maga termeszti: cirógatva terem Benczééknél a magyar narancs
A különleges növények óriási cserepekben élnek. Gazdájuk minden évben átülteti őket. Tovább olvasom