Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

A makói vagyonleltár

A Maros-parti városban is elkészítettük a képviselő-testület megválasztott tagjainak vagyonleltárát.
Ahogyan másutt, itt is a leadott nyilatkozataikból dolgoztunk, és interjút készítettünk velük – Makón mindössze egyetlen városatya, Hadik György (Fidesz-KDNP) zárkózott el a személyes beszélgetéstől, mondván: amivel rendelkezik, azt nem képviselőként szerezte, hiszen most választották meg először.

Mennyit keres egy önkormányzati képviselő? Vannak megtakarításai? Vett fel hitelt? Milyen autóval jár, milyen mobiltelefonja van? Hol nyaral? – ezek a kérdések egyre jobban foglalkoztatják a közvéleményt, ezért döntöttünk úgy, hogy új sorozatunkban leltározzuk az öt Csongrád megyei nagyváros és Orosháza önkormányzati képviselőinek vagyonát. Szemet szúró vagyonokra nem bukkantunk, sőt olyan képviselővel is találkoztunk, akinek se civil fizetése, se cége, se ingatlana, se autója – a jobbikos Zeitler Ádám ugyanis még egyetemi hallgató.

Részletek a Délmagyarországban.

Délmagyarország / Délvilág hírek Fizessen elő a napilapra!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerszámokat keresnek

Magyarcsanád volt polgármestere, a független Guba István szerint az új faluvezetés ellene irányuló lejáratási kísérlete, hogy utódja, Farkas János (Fidesz) feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, azt gyanítva: az előző vezetés idejében tűntek el szerszámok az önkormányzati raktárból 2 millió forint értékben. Tovább olvasom