Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Arany Pecsétgyűrű díjat kap Dr. Buzás Péter

Makó - Arany Pecsétgyűrű díjat kap Dr. Buzás Péter polgármesteri munkájának elismeréséül. A díjat a Magyar polgármesterek IX. Világtalálkozóján veheti majd át.
Filmet készített szerda délután a makói polgármesterről a gödöllői televízió. Annak apropóján, hogy Dr. Buzás Péter a város első embere
polgármesteri munkájának elismeréséül rangos kitüntetést, Arany Pecsétgyűrű díjat kap.

Az elismerésről szakmai kuratórium dönt, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének polgármestereinek ajánlásával választanak ki évente két hazai és két határon túli városvezetőt.Azokat, akik kimagasló
tevékenységükkel nagyban hozzájárultak a magyar önkormányzatiság fejlesztéséhez, életpályájukat az önkormányzatok ügyének szentelték.

Dr. Buzás Péter először 1994-ben nyerte el tisztségét, ezután még négy alkalommal választották újra, így ő töltötte a legtöbb időt a város élén a település eddigi történelme során. A díjat a makói polgármester június 30-án, szombaton a Magyar Polgármesterek IX. Világtalálkozóján veheti majd át a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában.

Iratkozzon fel "Jó reggelt, Makó!" hírlevelünkre,
és nyerje meg szakácskönyveinket!


Olvasóink írták

 • 8. makovaros 2012. június 26. 08:14
  „7. Hát Almási az volt igazgatóm :D Bálint Márta Igazgató Asszonyhoz meg hogy jött a fürdő, ő a Hagymaház igazgató aszonya!”
 • 7. pog 2012. június 25. 11:23
  „6 .Nagyon közel állsz hozzájuk....más ember is megérdemelné az elismerést..Bálint Márta ?!!!Majd amikor a fürdő hitelét nyögjük akkor eszünkben jut majd a stáb..”
 • 6. makovaros 2012. június 25. 08:44
  „Gratulálok! Ő megérdemelte, sokat tett makóért, Már csak 2 személy munkáját kellene díjjal jutalmazni Almási Pál És Bálint Márta ők is nagyon sokatt tettek a maguk területén :)
  4. jogos igazad van.”
 • 5. cibuka 2012. június 24. 18:15
  „Gratulállok Pétör!2014 ig átlössz adva a teljes csatorna akkor mög lössz a következö ciklus.”
 • 4. hajosinas 2012. június 23. 18:07
  „A díjat nem ő találta ki és nem is ő ítélte oda magának, hanem a független kuratórium.Ha nem megelégedésre végezte volna valaha a munkáját, kétlem, hogy a lakosság többsége őt választotta volna polgármesternek több cikluson keresztül.Soha annyit nem fejlődött, változott a város,mint az ő tevékenységének ideje alatt.Én a magam részéről csak gratulálni, jó egészséget, és további sikereket tudok kívánni neki.”
 • 3. correct 2012. június 23. 00:06
  „hA NEM TÉVEDEK AKKOR A MUNKÁJÁT VÉGEZTE !!??
  Miért ezért bármilyen jutalom???
  Más is dolgozik,más is elvégzi a munkáját,azoknak semmi nem jár???
  Én deresre húznám az biztos.
  Azért, amit Makóval művelt!”
 • 2. scott1 2012. június 22. 14:28
  „GRATULA!!!”
 • 1. Egyolvasó 2012. június 22. 13:34
  „Vááááááááááááááááááá, csak Andreát meg ne üsse a guta.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zenepavilon: hetente koncert

Kulturális programok egész kavalkádját kínálja őszig a múlt héten a Hagymatikum Fürdőnél felavatott zenepavilon. Tovább olvasom