Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Az Erotikának nem elég az online jelenlét

Makó - Nem a kisvárosi prüdéria, hanem a gazdasági válság miatt szorult ki a belvárosból Makó legkülönlegesebb üzlete, az Erotika Szalon. Tulajdonosa, Ádók Zsolt ugyanakkor azt mondja: az online jelenlét nem elég, működő boltra is szükség van.
Közel egy évtizede nyitott Makó legextrémebb üzlete, az erotikus kellékeket és segédeszközöket kínáló Erotika Szalon. A diszkrét megjelenésű, apró bolt eleinte a város szívében üzemelt, a Korona butiksoron, tulajdonosa, Ádók Zsolt pedig nagy reményeket fűzött hozzá. A nyitáskor azt nyilatkozta lapunknak az amúgy több lábon álló vállalkozó, hogy azért ilyen jellegű boltot nyitott, mert szeretett volna olyasmivel előrukkolni, ami a városban kuriózumnak számít.

Az Erotika a gazdasági válság miatt költözött - GALÉRIA

Tavaly januárban aztán költöznie kellett az üzletnek, méghozzá a város szélére, a Maros utcába, a tulajdonos házához. Nem tiltakozott a belvárosi jelenlét ellen senki, az ok sokkal prózaibb: egyre kevésbé sikerült kigazdálkodni a borsos árú belvárosi helyiség bérleti díját. A gazdasági válság a havi forgalom felét vitte el, miközben árat emelni nem tudott, inkább csökkentésre kényszerült. Úgy gondolta, a forgalomnak csak töredékét teszik ki a véletlen betévedő érdeklődők, a törzsvevők így is megmaradnak. Így is történt. Mi több, megmaradtak akkor is, amikor – jó egy éven át – úgy hozta az élet, hogy az átköltöztetett üzletet sem tudta kinyitni, és őt telefonon, a kínálatot pedig csak a neten tudták elérni az érdeklődők.

Hozzáteszi azonban, hogy azért kiderült, üzletre szükség van. Amit ő árul, azt a vevő vásárlás előtt szereti a maga valójában látni, no meg a dolog intim jellegéből adódóan bizalomra is szükség van, ez pedig személyes kapcsolat nélkül nehezen alakul ki. Így aztán most, ha nem is a hét minden napján, de nyitva a Maros utcai miniszalon. És bár az üzletnyitás óta eltelt jó pár esztendő, az igények Ádok Zsolt tapasztalatai szerint nem sokat változtak. A legnépszerűbb termékek a vágyfokozó, potencianövelő szerek, illetve a vicces ajándékok maradtak továbbra is.

Olvasóink írták

  • 2. eva45 2012. április 29. 08:42
    „booo

    Végül is, ezt az élvezetet még nem adóztatják. :-)Csak aki árulja .”
  • 1. booo 2012. április 28. 19:47
    „Jó kis reklámhirdetés.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenütt építkeznek a Hagymatikumnál

Ha az ember körbesétálja a makói Hagymatikumot, mindenütt építkezést talál – folyik az 1,35 milliárdos városközpont-rehabilitáció. Tovább olvasom