Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Brazíliában marad a földeáki világjáró?

Információink szerint Brazíliában szeretne maradni a földeáki ifjabb Szarvas Ferenc, aki két és fél évvel ezelőtt utazott az egzotikus dél-amerikai országba, majd ott nyoma veszett. Néhány hete egy Amazonas-vidéki kórházban bukkant fel. Édesapja jelenleg is nála van látogatóban, várhatóan a hét végén jön haza.
Mint korábban megírtuk, a kalandvágyó fiatalember egy egy hónapos turistaútról visszatérve döntött úgy, hogy visszatér és lehetőség szerint letelepszik Brazíliában. Édesapja azonban aggódni kezdett, mert mindössze két levelet kapott tőle, a neki írt levelek pedig egy idő után azzal a jelzéssel jöttek vissza, hogy a címzett ismeretlen. Kerestette a Vöröskereszttel, eltűnését bejelentette a rendőrségen is – végül úgy került elő, hogy a magyar nagykövetség értesítette kórházba kerüléséről a magyar hatóságokat.

Az édesapa, az időközben megözvegyült idősebb Szarvas Ferenc az egyik kereskedelmi televízió szervezésében a hét végén Brazíliába utazott, hogy találkozzon a fiával. Mivel a fiatalember amnéziában szenved, az utat titokban szervezték meg, orvosai ugyanis azt remélték, a váratlan találkozás visszahozza az emlékeket. Hogy ez sikerült-e, egyelőre nem tudni, eddig ugyanis sem telefonon, sem a világhálón át nem sikerült vele kapcsolatba lépni. Azt viszont más forrásból megtudtuk, hogy az ifjabb Szarvas Ferenc továbbra sem szándékozik hazatérni, le szeretne telepedni Brazíliába. Hogy ez sikerül-e neki, erősen kérdéses, papírjai ugyanis nincsenek; mint kiderült, kórházba is azért került, mert mielőtt ellopták tőle a pénzét és a papírjait, leütötték. Iratok híján viszont lehet, hogy rövidesen kitoloncolják.

Az idősebbik Szarvas Ferenc elutazása előtt azt mondta lapunknak, hogy várhatóan öt napot tölt Brazíliában, hazaérkezése a hét végén várható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makói gazdák slamasztikában

Kényszerhelyzetben vannak azok a makói földművelők, akik környezetbarát gazdálkodásra vállalkoztak:… Tovább olvasom