Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

Buzás: Szavazz rám, Jancsi!

Makó - 12 milliárdot fordít idén Makó önkormányzata fejlesztésre, ebben a tételben szerepel a fürdő és a csatorna pénze is. Ez a polgármester szerint a fejlesztési boom, az ellenzék szerint viszont a rejtett veszélyek költségvetése lesz.
Jesityné Szűcs Gyöngyi tanítónő és Magony Istvánné matematika–kémia szakos tanárnő munkáját Arany Katedra díjjal ismerte el az oktatási miniszter. A kitüntetést szerdán a képviselő-testületi ülés elején adta át Buzás Péter polgármester és Almási Pál igazgató.

Idén 15 milliárd 226 milliós bevétellel, 15 milliárd 633 milliós kiadással, 407 milliós forráshiánnyal indul a városi önkormányzat költségvetése, amely a polgármester előterjesztésében a válság helyett a fejlesztési boom büdzséje lesz: mindössze 3,1 milliárd fordítódik működésre, több mint 12 milliárd a beruházásokra, csatornára, fürdőre, iskolára, bölcsődére, járdára, közbiztonságra. A polgármester kiemelte, hogy nem lesz leépítés, minden köztisztviselő és közalkalmazott megkapja a törvény által előírt fizetését, és cafeteria is lesz. Gilicze János ellenzéki képviselő a polgármesterrel szemben úgy ítélte meg, ez a rejtett veszélyek költségvetése lesz, s attól tart, ha év közben nehézségek lesznek, ezúttal is a kultúra támogatására szánt összegből fognak elvenni. A polgármester erre azt felelte, magától értetődik, hogy ha négyszer nagyobb a fejlesztésre fordítandó pénz, négyszer akkora a lehetőség a hibára, tényleg nagyon kell figyelni. Felhívta Gilicze figyelmét arra, hogy ő képviselő- és polgármesterjelöltként is indulni fog. „Szavazz rám, Jancsi, és megoldódnak a dolgok!" – fejezte be az érvelést Buzás. Orbán Imre ekkor szót kért, hogy ha már ennek most van itt az ideje, ő Mágori Józsefnét, a Fidesz jelöltjét ajánlja a városi tévé nézőinek figyelmébe, azzal, hogy ő egy Fidesz-kormány támogatásával biztosan jobb irányban vezetné a várost. A költségvetésről egyes tételeket érintő kérdés, vélemény nem volt, de a végszavazásnál az ellenzék nemmel voksolt. A rendeletre 13 igen, 8 nem és 1 tartózkodó szavazat érkezett.

Páger-ünnepség: majdnem telt ház

Taglalták az ülésen azt is, mennyien voltak a Páger-díj átadásán a Hagymaházban: félház volt-e vagy sem. A közművelődési kft.-től megkérdeztük: 430 ülőhely volt a nagyteremben, és 50 maradt üresen. Mágori Józsefné képviselő kifejtette, nem volt szimpatikus neki, ahogyan az ünnepségen Réz András esztéta Bánsági Ildikó színművésszel beszélt. A polgármester erre azt mondta, ő nem minősítené Réz Andrást, aki ott volt, érezte, a színésznővel folytatott életút-beszélgetés közvetlen hangulatú volt.

Olvasóink írták

51 hozzászólás
 • 51. dara 2010. február 21. 18:50
  „Hová lett Daemon Hill,még most is a riporter?
  Én meg Keresem a 7. választókörzet maszopos jelöltjének mosolyát. Minden hirdetőtábláról eltűnt egy éjszaka. Mi lesz most velünk jelölt nélkül! Merre tovább?Mutasd a helyes utat!”
 • 50. dara 2010. február 15. 18:21
  „Családi kör

  demszky gábor bizalmasa mesterházy ernő.
  ernő felesége mécs mónika.
  mónika apja mécs imre.
  imre felesége magyar fruzsina.
  fruzsina testvére magyar bálint.
  bálint felesége hodosán róza.
  róza volt férje demszky gábor.
  Nem kimondottan idavágó, de érdekes”
 • 49. rightwing 2010. február 15. 12:50
  „itt még olvasható a cikk:
  http://www.delmagyar.hu/valasztasok-2010/buzast_inditja_az_mszp_makon/2140199/”
 • 48. rightwing 2010. február 15. 12:49
  „Az eltüntetett "Búzást jelöli az MSZP" cikk utolsó beírása ez volt:

  Azt hallom, hogy a makói önkormányzat testmozgás-felelőse akár egy mondaton belül is lefasisztázza, lecigányozza a Fideszt. A legkisebb probléma ebben a szemét dumában, hogy önmagának ellentmond. Azt szeretném üzenni ennek a kedves kommunista ifjúnak, hogy itt fasiszta diktatúra helyett kommunista volt legutóbb, a Kádár-szocializmus, - 2006 szeptember-októberben fel is idézte Gyurcsány, hogy ne felejtsük el, milyen volt-, aminek a végén az ő kedves elvtársai kicsemegézték a jól működő vállalatokat, "spontán" leprivatizálták, azaz ellopták a gyárakat, az országot meg itt hagyták a rendszerváltóknak eladósodott életképtelen szarkupacként. Ők meg lettek az újkapitalisták, a milliárdosok, a baloldal vezérei. Itt 10 millió ember fáradtságos munkájának eredményeit tették zsebre akkor azok a szocialisták, aki most újabb 8 év szabadrablás után pont ugyanolyan állapotban adja át a kormányrudat a választások után az MSZP, mint húsz éve, kifosztottan, szétprivatizálva, éhbérért dolgozó vagy munkanélküli emberekkel, csak az említett szocialista kapitalisták gazdagodtak száz meg ezer milliárd Forintokkal . Hát ezeket az országrontókat, tolvaj gazembereket védi a mocskolódásaival az említett úriember.
  A választások napján jusson ez mindenki eszébe.”
 • 47. mekgajver 2010. február 15. 09:54
  „mszp2009: azért vettétek el a 13. havi nyugdíjat a nyugdíjasoktól, hogy a Délvilágnak adjátok a pénzt, a 100 milliót Ft-ot, hogy olyan cikkeket írjanak, hogy Búzást újraválasszák.
  Az Mszp-nek nem lényeg, hogy éhen döglenek a nyugdíjasok, csak az, hogy legyen elég kampánypénz Búzásnak az újraválasztásához.”
 • 46. mszp2009 2010. február 14. 16:29
  „Majd ha a Jobbik is tudja támogatni a Délmagyart évi 100millióval, majd írnak róla, egyébként ez Buzás Péter egy jó képe, sok sikert kívánunk neki a következő négy évben is, hisz már biztos hogy ő marad a polgármesterünk, ezt csak a naívak hiszik másképpen, de majd egyszer felébrednek ők is! Annak meg hogy a Golfból vigyáznak a zsidó emléktáblára senkinek semmi köze! Majd ha Péter szól az emberének hogy vigye el akkor nem lesz ott!”
 • 45. bazsa32 2010. február 14. 13:06
  „Tisztelt MC_Mi
  Én nem vagyok szélsőséges ugyanis nem vagyok sem MSZP-s sem FIDESZ-es. Sőt egy párttal sem szimpatizálok. Ha olvastad volna a hozzászólásomat abból kiderűl én nem vagyok egy párt ellen sem, és mellette sem. Nem akarok senkit elsöpörni. de ezzel szemben bosszant a hozzászólók fanatikus ragaszkodása a fideszhez, miközben mindenki tudja hogy a Viktór ugyanúgy hazudik és nem tesz semmit mint ahogy az Mszp sem tett. Én nem írtam olyat hogy ezt meg azt kellene tenni, de tény és való hogy a politikusok nem minimálbérből nevelik az 1,2 vagy netán 3 gyermeküket. És nagyon sok olyan van közöttük akinek az iskolázottságának köze nincs ahhoz amit csinál. Én is változást szeretnék, olyat ahol lesz munkahely, ahol megbecsülik az embert, ahol nem kell azt mondanom a gyerekemnek,hogy nincs rá keret, ahol ha elvesznek, akkor mindenkitől elvesznek nemcsak attól akitől már így is alig van mit elvenni. Én egyszerűen csak nem hiszek a politikusoknak egyiknek sem, legyen az fidesz vagy mszp vagy szdsz vagy bármi más. De a Viktór már ugyanúgy bizonyított mint az mszp a kettő ugyanaz csak más néven szerepelnek.”
 • 44. valakiiii 2010. február 10. 22:35
  „Lebukott a kormány: újabb vasútvonalakat zárnának be - BÚZÁS!!!
  ISMÉT HAZUDTATOK!!!!
  Az MSZP-kormány most egy újabb trükkel veri át Magyarországot. A sajtó birtokában levő dokumentumok szerint gyakorlatilag ötven vasútvonal bezárását készítik elő titokban, és az erre vonatkozó kormányrendeletet csak a választások másnapján kívánják nyilvánosságra hozni Magyarországon nemrég 7600 km vasútvonal volt. Ősszel bezártak 14-15 vonalat, és ha most még bezárnak 3600 kilométernyit, akkor elmondható, hogy néhány hónap alatt a jelenlegi kormány gyakorlatilag a felére csonkolta a személyszállító vasutat . A kormányszóvivő kétségbeesett tagadása és magyarázkodása egy fabatkát sem ér, hiszen a közlekedési minisztérium elismerte a bezárásokat taglaló dokumentum létezését
  A kormány és az MSZP bosszúhadjáratot folytat a magyar vidék ellen, ráadásul a bezárásokkal beláthatatlan gazdasági károkat is okoznak. Az MSZP-kormány nem hallgat a szakmai, gazdasági és civil szervezetekre sem, akik azt mondják, hogy Európához hasonlóan Magyarországon is a kötöttpályás közlekedésnek kellene adnia a közösségi közlekedés gerincét - tette hozzá.A vasútvonalak bezárását semmifajta gazdasági szükségszerűség nem indokolja, az eddig bezárt vonalaknál kiderült, hogy nem hoznak megtakarítást, ráadásul a rekultiváció nagyon sokba kerül.
  A Fidesz korábban bejelentette, hogy a vasúthálózat szétverése helyett helyre fogja állítani a közösségi közlekedést ott, ahol az műszakilag még lehetséges lesz. Ezt akarja mindenképpen megakadályozni a jelenlegi kormány”
 • 43. valakiiii 2010. február 10. 13:19
  „ennyit a szocikról:

  Orbán Viktor halálát kívánja Oroszvári Péter a Societas elnökhelyettese, az MSZP-s országgyűlési képviselőjelölte egy közösségi portálon.

  Az általa irónikusnak minősített bejegyzés így hangzik: ,,Mennyei Atyám! Miután az elmúlt esztendőben kedvenc zenészemet, Michael Jacksont, kedvenc színészemet, Patrick Swayze-t, kedvenc színésznőmet, Farrah Fawcettet és kedvenc írómat, Mario Benedettit magadhoz vetted, szeretném tudatni Veled, hogy kedvenc politikusom Orbán Viktor, és már február közepe van!"

  A kívánsághoz Szabadai Viktor SZDSZ-es polikus is hozzászólt, aki azt írja: ,,azért ez így nincs rendben, Péter. Értem én, hogy nem szereted Orbán Viktort, de ez már túl van az elfogadhatóságon. Töröld a postot".

  ,,Megdöbbentő és sokkoló!"

  ,,Megdöbbentő és egyben sokkoló is, hogy az MSZP képviselő-jelöltje, az MSZP ifjúsági szervezetének elnökhelyettese nyilvánosan Orbán Viktor halálát kívánja. Megdöbbentő és sokkoló, hogy ezt ma az MSZP-ben meg lehet tenni" - mondta el Ágh Péter a Fidelitas elnöke szerdai sajtótájékoztatóján.

  Ágh felszólítja az MSZP-t, hogy kérjen bocsánatot, valamint határolódjon el Oroszváritól és léptesse vissza a képviselő-jelöltségtől.”
 • 42. valakiiii 2010. február 07. 23:03
  „Szép Béla (MSZP): Komolyan hittem, hogy a megújulás és a megtisztulás ígérete az MSZP-ben beteljesül, de az országos listát megismerve láttam, ez nem következett be. Bebetonozták magukat azok, akiknek a leváltását követelték párton belül és kívül, lásd a MÁV, a BKV és az energiaszektort körüllengő botrányos ügyeket.

  Népszabadság: Romokban az MSZP, az SZDSZ-nek lassan pulzusa sincs. A népszerűtlenség és a szétesés fontos oka - a gyönge kormányzati teljesítmény mellett - a nyilvánosságra került korrupciós ügyek sorozata.

  Szanyi Tibor (MSZP): Az MSZP-t tényleg megfertőzték a hatalombrókerek és a mutyilovagok.

  Tóth Károly (MSZP): Tiszta szívből utálom a korrupciót, mert ráment az MSZP.

  Békesi László: Az MSZP nem fog változni. Lehetetlen, alkalmatlan párt.

  Szili Katalin (MSZP): Maszatolunk, és az ország azt látja rólunk, hogy szétkenünk minden felelősséget, és ezzel csak szappanozzuk magunk alatt a lejtőt.

  Karsai József (MSZP): Balatonőszöd óta jobban hazudunk.

  Lendvai Ildikó (MSZP): Nem akarjuk az SZDSZ nyakába varrni a BKV által szimbolizált gondokat, ami eddig történt a fővárosban, az közös felelősség.

  Desewffy Tibor (Demos): Az egész balliberális oldalon át kellene gondolniuk a szereplőknek, hogyan is jutottunk ide.

  Bacher Iván: Ahol felbukkannak, ott lopás esik. Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás.

  Népszabadság: (A jobboldalt) a másik oldal segíti hatalomra. Gyávasággal, kulturálatlansággal és mindenekelőtt: a korrupcióval.

  Steiner Pál (MSZP): A BKV-nál kitört anomáliák olyan mértékben váltak szimbolikussá, hogy már az MSZP hitelességét érintették.

  Szili Katalin (MSZP): A szocialista párt azért veszítette el a szerethetőségét és a társadalom bizalmát, mert morálisan megkérdőjelezhető helyzetekbe került.

  Hegyi Gyula (MSZP): Az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben sajnos jogos a vád.”
 • 41. valakiiii 2010. február 07. 22:56
  „A baloldalra szavazok:

  - mert szeretem hallgatni a milliárdosok szájából az Internacionálét.
  - mert szeretem látni a kábszeres buzik felvonulását az Andrássy úton és elítélek minden szélsőséget.
  - mert a komplett Terézvárosi és Erzsébetvárosi frakció előzetesben van.
  - mert a volt pénzügyminiszter fiai védelmi pénzt szednek.
  - mert szeretem, amikor szemeket lőnek ki állami ünnepségeken.
  - mert jó, hogy az In-kal megmotoz, miközben a családommal sétálok a Múzeum kőrúton március 15.-én.
  - mert rajtunk röhög Európa és elhatárolódik tőlünk már Románia és Bulgária is.
  - mert szegény Soros Gyuri bácsit csak mi fogadjuk be, pedíg ő mindent megtett az egyetlen hazai tulajdonú OTP bank összeomlásáért .
  - mert hiteles előttem (LI) Bajnai György (OFF-SHORE) Gordon, aki szerint úgy igazságos, hogy fájjon mindenkinek, csak nekik ne.
  - mert Bajnai mindent megtett azért, hogy a libatenyésztők megkapják jogos követelésüket a hízlalt libák árát.
  - mert az állami nagyvállalatok vezetői megérdemelten kapják fizetésüket, PL: Nemzeti Vagyon Kezelő igazgatója havi 3,5 millió Ft m.bért, + évi 33,6 millió prémium, + 3-5 havi bért jutalmul,
  MÁV Zrt vezérigazgatója havi 3,42 milló m.bért+ 32,8 millió éves prémium + 3-5 havi bért jutalmul,
  Magyar Posta vezérigazgatója havi 2,54 millió m.bért + éves prémium 24,7 millió + 5 havi bért jutalmul, stb.

  - mert végre vannak jogai szegény bodzaszedő roma honfitársaimnak és büntetlenül ölhetnek, rabolhatnak, sikkaszthatnak, hazudhatnak.
  - mert a TV Székházat olyan jól adták el, hogy egy kanadai cég kereshetett rajta két milliárdot.
  - mert a völgyhidat úgy építették méreg drágán, hogy nem is kellett volna az utat a magasba emelni.
  - mert a M6-os úton sikerül alagutat építeni az alíg néhány méter magas löszfalba.
  - mert a makói gázmezőket sikeresen eladták kanadai kitermelésre, csupán 12 % -ot kap hazánk belőle
  - mert szeretem, amikor romlik a forint.
  - mert tényleg nem emelték a gáz árát.
  - mert hazudtak éjjel-nappal.
  - mert tényleg nem vezették be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat.
  (mert mindent elkövettek azért, hogy ne legyen vizitdíj..)
  - mert a 4-es Metro 190 milliárd helyett 600-ból épül(?).
  - mert a Baja Ferenc már rég nem utalhatott pénzt a Zsurki vodkagyárnak.
  - mert a honvédelmi miniszter atomrészegen szónokolt a Grippenek átadásán.
  - mert integráció címén végre vannak ***** osztálytársai a gyermekeinknek és mert a Lauder ***** iskolában is vannak ***** diákok.
  - mert 8 év alatt hazánk adóssága 8 ezer millárdról 19 ezer millárdra nőtt, én szeretek adósságban dúskálni.
  - mert az orvosaink már szerte Európában gyógyítanak, itthon pedig...
  - mert dübörög a gazdaság és ugrik a pannon puma.
  - mert olyan szabad országban élünk ahol bárkinek, még a volt miniszterelnöknek, Gyurcsány Ferencnek is lehet több mint 50 cégben érdekeltsége, tulajdona, és mellette nagylelkűen lemond miniszterelnöki fizetéséről.
  - mert semminek nincs felelőse és szabad a rablás.
  - mert a Közraktár utcai bálna épületet off-shore cég építheti.
  - mert eladják külföldi cégeknek a közműveinket és kiárusítják a vízvagyont is.
  - mert drága pénzen terveztek nekünk kormány negyedet, amiből semmi nem lett (hála Istennek) csak költségei vannak.
  - mert bkv, máv, offshore.
  -mert kedvenc pártom lassan megalakíthatja börtöntagozatát
  stb,stb,stb”
 • 40. magyar36 2010. február 06. 10:11
  „mar_ci
  Jobbik.hu a programot itt letöltheted , érdemes elolvasni! Utána várom azt a választ, hogy nem mindenben van igazad! Vonát és a pártját nem kell szeretni, csak objektívan megközelíteni, akkor találsz benne jó és megvalósítható elemeket is! Nem biztos, hogy szélsóséges, de radikális az igaz!”
 • 39. mar_ci 2010. február 05. 22:59
  „magyar36
  A kifejtésedben nem mondtál mást, mint azt, hogy az elmúlt 20 évben 3-szor hatalmat szerzett MSZP menjen a f---be. A realitás most a FIDESZ felé tereli a választókat. Az ő szidalmazásuk, gyengítésük is mét visszahozhatja az MSZP esélyeit. A jobbiknak kormányzati esélye nincs. Azért mert szélsőséges és azért, mert valódi, megvalósítható megoldásai nincsenek. Amit mond, csak diktatúrán keresztül valósítható meg. Én nem kérek az ő idealizált víziójukból.
  Harmóniában a természettel. Ép testben, ép lélek. Korrupciómenteséget! Vagyonelkobzást.
  Ezek csak rendkívül szubjektíven és ártatlanok meghurcolásával valósíthatók meg, jelentős emberi szabadságjogok korlátozása mellett. Reális, megvalósítható elképzelésük nincs. Demagógia, buták megvezetése a fő retorikai vonal.
  E közben nem a szicikat támadják, hanem az egyetlen reális eséllyel rendelkező jobboldalt. Azt szeretnétek, hogy továbbra is Buzás félék éljék világukat?”
 • 38. magyar36 2010. február 05. 20:35
  „Mc_Mi
  Igazad van egy eladósodott ország volt ´89-ben, de volt rá 20 év a restaurálásra,DE!
  A Rózsavölgyi Paktum, és a Lakitelki Kerek asztal a felünk felett döntött! A Szovjetunió szétszakadása, a párt funkcionáriusok busás vagyona, életvitele nem sokáig tarthatott volna a nagy testvér oltalma nélkül!
  A módszer váltó pártok megegyeztek és szép lassan mélyebbre sodorták az országot. Kezdve az Orosz piac elvesztésével (konzerv ipar szinte megszűnt)
  Az összevissza kapkodás azt eredményezte, hogy zavaros helyzet alakult ki, a zavarosban halászok ( kárpótlási jegy, olajszőkítés) meggazdagodtak, és anyagi előnyeiket politikaira váltották!
  A volt KISZ vezetők a kapcsolataikkal vissza élve, már más elveket valva vissza tértek a politikában és most szinte uralják is!
  Itt az ideje a váltásnak, egy tiszta közélet megteremti a tiszta gazdaságot és lehetőség van a felzárkózásra!”
 • 37. magyar36 2010. február 05. 18:23
  „mekgajver
  Vona szerint Orbán plasztikai sebész

  "Orbán Viktor évértékelőjében egy maszatoló, ideologizáló, minden konkrétumot nélkülöző kampánybeszédet hallottunk, amely joggal veti fel a kérdést, hogy két hónappal a választás előtt mi is a Fidesz programja, illetve van-e egyáltalán" - reagált Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje a Fidesz elnökének évértékelő beszédére. (A beszédről bővebben ebben a cikkben olvashat.)

  Orbán a beszédében üzent a Jobbiknak, azt mondta a szélsőségeseknek nagy a hangjuk és rázzák az öklüket, de "nincs és nem is lesz erejük, hogy lényeges változást vigyenek végbe", ezért "eltékozolt erőfeszítés" őket támogatni. Vona erre a közleményben úgy reagált, Orbán talán azért tartja a Jobbikot szélsőségesnek, mert a "narancsos gazembereket" is el akarja számoltatni, és mert ők ki merik mondani az igazságot például a multinacionális tőkéről és a cigánybűnözésről.

  Vona szerint a közönség csak akkor tapsolt a beszéd közben, amikor Orbán valójában a Jobbik programjából emelt át részeket. Hozzátette, a Fidesz nem képes erős kormányzásra, Orbán pedig program és bátorság híján "csupán plasztikai sebésze lehet Magyarországnak, de betegségének gyógyítója nem".”
 • 36. valakiiii 2010. február 05. 17:05
  „www.korrupedia.hu
  ezt mindenkinek ajánlom..
  megnézte már valaki????”
 • 35. Mc_Mi 2010. február 05. 16:19
  „mekgajver
  Ha azt hiszed, hogy meg tudsz győzni valakit a meggyőződése ellenére, akkor tévedsz. Bazsa32 meg maggyarok és még sorolhatnám meggyőződése szerint reagál, érvel, radikáliskodik. Tehetsz bármit, ők már ilyenek maradnak. Ami az ő meggyőződésük ellen szól, azt meg sem hallják. Szándékosan szélsőségesek ld. 34. hozzászólást. Ezekkel nem kell vitatkozni.
  Csináljátok fiúk, lányok! Ha majd tettekre kerül a sor, akkor majd meglátjuk. Ők majd "a nép érdekeit nézik". Azaz a nép érdeke éppen a saját érdekükkel esik egybe. Ők azután tudják, hogy mit is kell csinálni. Lesz itt kötél, elszámoltatás, Budaházi módra hídlezárás, TV székház égetés. Létrehozzák a saját csendőrségüket, akik azután mindenki kardlapoznak, akik nem állnak be a sorba. A törvények betartására egyébként sincs szükség, mert ők tudják, hogy hova kell ütni, kit kell elzavarni és minimálbéren tartani. Mindenkit, aki eddig csinált már valamit félreállítani, mert csak egy párt van, aki még nem lopott. A többi már mind lopott szerintük. Most kell nekik a hely, hogy magukat összeszedhessék, lophassanak ők is. A hozzáértés, a végzettség, a tapasztalat az semmit sem ért. Most a hőzöngő, radikális bemondásoké a terep, azok visznek ki minket a slamasztikából.
  Ti tényleg azt hiszitek, hogy lehet egy országot az elégedetlen tömegek akarata alapján kormányozni? Persze tudjátok, hogy nem. Tudjátok, hogy ezekre az emberekre addig van szükségetek, amíg hatalomba nem kerültök.
  Elfogadom az elégedetlenséget, látom, sőt megélem a nyomorúságot, de azt is tudom, hogy ebből tudással, szakszerűséggel tömegtámogatás mellett lehet kikerülni. A változás elengedhetetlen, viszont a ló másik oldalán csak anarchia vár minket. Bízom az emberek józan ítélőképességükben!!!”
 • 34. maggyarok 2010. február 05. 15:31
  „Engem az érdekel, ha a Fidesz győz akkor ingyen lesz a sör, és kap minden roma diplomás barátom munkát, mivel a főnök is roma lesz!”
 • 33. mekgajver 2010. február 05. 14:43
  „Magyarországon jelenleg a Magyar Szocialista Munkáspárt, az MSZMP utódpártja, az MSZP kormányoz. Az Mszp makói képviselője Búzás. Az MSZMP 1990-ben súlyosan eladósodott, a spontán privatizáció által szétrabolt országot adott át a rendszerváltáskor.
  Ennek fényében bazsa32, hogy állíthatod, hogy 1990 után ment tönkre az ország?
  Amire meg te vágysz egyébként, azt bolsevik forradalomnak hívják, már kipróbálták, 100 milliók haltak bele a következményeibe, de ha erre vágysz, már indulhatsz is Észak-Koreába, készen kapod a vágyott rendszert, élvezd.”
 • 32. bazsa32 2010. február 05. 14:02
  „Igaza van magyar36-nak. Itt nem 8 év alatt ment tönkre az ország hanem a nagy rendszerváltók kezdték el tönkre tenni, ahogy azt az előző hozzászólásomban már leírtam. A Vikike egy kis tanonc volt aki épp hogy kikerült az egyetemről. Aztán hatalomra került szépen megszedte magát, lett feleség, gyerek, szőlőültetvény , kocsi, persze ez mind a családtagok nevén az ő nevén csak az adósságok vannak, hogy csak azt kelljen bevallania. A feleség szőlőültetvényét a mi pénzünkön segítette, támogatta majd amikor kiderült tagadott. Nem beszélve arról, hogy Gyurcsány már gazdag volt mikor hatalomra került, az Orbán meg rajtunk gazdagodott meg. Úgyhogy nekem ne mondja senki hogy a tejszín meg a fásszín ugyanaz. Ide nem kell FIDESZ, és nem kell MSZP sem ide egy olyan párt kell aki az ország és a nép érdekeit nézi, a többit meg elhajtani a fenébe éljenek meg minimálbérből.”
51 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

80 térfigyelő kamera Makón

E hónap végére üzembe helyezik a 73 új és 7 régebbi kamerából álló térfigyelő rendszert, amelyet a TÁVCOM Informatikai Kft. szerel fel. Tovább olvasom