Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

Csak csajok - Szentpéteri Csilla Ördög Nórával vezet műsort

Makó - A televíziós műsorvezetésben is kipróbálja magát a makói születésű zongoraművész, Szentpéteri Csilla. Ezen a héten – az ugyancsak megyénkbeli, mórahalmi Ördög Nóra társaságában – ő az RTL Klub Csak csajok című magazinjának műsorvezetője.
Saját ötleteit, témáit is képernyőre viszi az RTL Klub egyórás délelőtti női magazinjában a makói születésű zongoraművész, Szentpéteri Csilla, aki most debütál televíziós műsorvezetőként. Ezen a héten reggel kilenctől Ördög Nórával együtt ő faggatja a vendégeket a Csak csajokban. Mint lapunknak elmondta, a felkérést azt követően kapta, hogy korábban is gyakori vendége volt a csatornának, a feladat pedig egyáltalán nem volt idegen tőle. Aki ismeri, tudja, hogy fellépésein sem csak zongorajátékával szórakoztatja a közönséget – igyekszik színes, olykor személyes hangvételű sztorikkal még emlékezetesebbé tenni a koncertet.

Szentpéteri Csilla jól érzi magát a kamera előtt, Ördög Nóra társaságában. Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Szentpéteri Csilla jól érzi magát a kamera előtt, Ördög Nóra társaságában.
Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

Az első két adás után úgy nyilatkozott: tetszik neki az új szerep, örül, hogy – egy nap gondolkodás után – igent mondott a felkérésre. Tulajdonképpen gyermekkora óta szeret a középpontban lenni, beszélgetni, így ez szinte természetes, hozzátette azonban, hogy igyekszik minden napra komolyan felkészülni. Ebben nagy segítségére van az internet, amit amúgy is szívesen böngész, emellett személyes élményeiből, emlékeiből is merít. Elmondta még: Ördög Nóra rutinja, kedvessége ugyancsak sokat számít a műsorban – egyébként régóta jó ismerősök.

Szentpéteri Csilla örül, hogy ezt az oldalát is megmutathatta, úgy érzi, később akár folytatná is ezt a kalandot, de a muzsikát természetesen nem adja fel. Most is koncertezik, havi 3-4 fellépése van – emellett zenét szerez, és készül vissza Ausztráliába.

Olvasóink írták

 • 14. renitens 2010. március 31. 11:01
  „Kedves Rudi, ugye azért nem baj, ha mi is büszkék vagyunk, itt Szegeden, hiszen 4 évig mégis csak itt élt köztünk. Inkább legyünk sokan, mint kevesen, akik Csillát ünneplik. Nagyon klassz zenét játszik és megmaradt normális nőnek! A youtube-on találtam klipeket, kedvencem a Paganini salsa, meg a Monti, az eészen különlegesen lett átdolgozva. Mindenkinek ajánlom!”
 • 13. rudi 2010. március 30. 16:44
  „Csilla nem szegedi, hanem makói lány. Makó lehet büszke rá.”
 • 12. renitens 2010. március 22. 22:27
  „Kedves Taylor, Csilla 83-bqn kezdte a Zeneakadémiát, ahová tehetsége miatt vették fel, miután elvégezte a szegedi konzervatóriumot. Sokat hiányzott a suliból, mindig készült valamilyen versenyre és sokszor szólt a hangszóró, hogy megint nyert. Míg mi buliztunk rendre és randiztunk, ő állandó kifogásokkal élt, hogy most gyakorolnia kell, mert ide meg oda utazik. Gyönyörű volt már akkor is, nagyon komoly lány, véleményét nem titkolta, sokszor keményen odamondogatta a tanároknak is, de mi ezért is szerettük. Tudomásom szerint egy percet nem töltött a szépségiparban, s nyilatkozatai, amit begyűjtöttünk mi, rajongó iskolatársai, mind arról szólnak, hogy édesapja nevezte be, neki egy jó kis kiruccanás volt, mert céljai mindig is a zongorával voltak kapcsolatosak. Kár volna annyi gagyi, rettenetes celeb és playmate, plasztikázott műnők, ostoba libák között nem elismerni, hogy kivételes egyéniségről van szó, csak pusztán azért rosszindulatúskodni, hogy nehogy jó napunk legyen. Örülnünk kéne, hogy ilyen is található idehaza. Mi, szegediek nagyon büszkék vagyunk!”
 • 11. mr.taylor 2010. március 22. 21:55
  „renitens szerintem Szentpéteri Csilla 1983-ban nyert szépségversenyt. A keresőbe beírva sok találatot találhatsz, ami ezt igazolja.”
 • 10. Tapasztalt 2010. március 22. 13:00
  „renitensnek teljesen igaza van, kár hogy a mórahalmi lefetyelö szélesszáju béka rontja az összhatást......”
 • 9. renitens 2010. március 22. 10:35
  „kedves mr.taylor, el kéne olvasnod Csilla életrajzát, s kiderülne, mennyire nem vagy képben. Érdekes lenne az a tény, miszerint Szentpéteri 18 éves korában szépségversenyt nyert, majd gondolt egyet és el kezdett zongorázni, majd ugyanez évben bekerült elsőre a Zeneakadémiára. Szóval, mielőtt ítélkezel, nézz utána dolgoknak. Csilla már a konziban is kivételes tehetség volt, mindenki elől elvitte a díjakat, rengeteget gyakorolt, s mindig is zongoraművész akart lenni. Egy suliba jártam vele, irigyeltük akaratáért, elszántságáért. Azt gondolom, kevés ilyen kaliberű művész él hazánkbn. A csak csajokban önmagát adta, érződött, hogy mennyire intelligens, felkészült és nagyon kedves. Én örömmel néznék tévét, ha ilyen nők vezetnék a műsorokat! Csillától lenne mit tanulni!”
 • 8. mr.taylor 2010. március 21. 11:05
  „Azért azt ne felejtsük el, hogy Csilla is először szépségversenyen indult és nem a zongoratudásáról volt ismert. Nagy különbség nincs a két hölgyemény között.”
 • 7. banew 2010. március 20. 19:04
  „Végre bekerült már közéjük egy normális nő, nincs telenyomva szililkonnal, botox-szal. Szép, okos, és a földön él. Ne legyetek pikírtek, mert igenis Makó büszke lehet rá! Sajnos Nórika kicsit koptat a fényén, elnyomja, mert látja, hogy a nyomába sem érhet.”
 • 6. sunyifigyelő 2010. március 20. 10:13
  „Állítólag Ördög Nóra meg jól d.....g, már eleve sztár!:)”
 • 5. Azonosító 2010. március 18. 23:59
  „http://www.kecskesmusoriroda.hu/images/Szentpeteri_Csilla.jpg kacérkodik”
 • 4. zsemlemorzsa 2010. március 18. 19:18
  „A Csilla legalább már letett valamit az asztalra. Ő a művészetével valóban SZTÁR.

  De manapság ez nem érték! Ez a liba bájolog, afektál.....az állandó "aham"-"ühüm"-özéssel
  az ember idegeire megy.”
 • 3. flexsnake 2010. március 18. 19:05
  „na a bénák irigykednek”
 • 2. Mike3 2010. március 18. 18:22
  „TRAGÉDIA!”
 • 1. tintasbarns 2010. március 18. 16:35
  „Megtalálta sz.....r a barátját a két lózung személy.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kórház is helyet kap az új fürdőben

A makói fürdőberuházás egy kevéssé köztudott részlete: a városi kórház-rendelőintézet egy kis darabja is beköltözik az új épületbe. Tovább olvasom