Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Csanádpalota: Kovácsok harca

Csanádpalota - Csupán névrokona egymásnak Csanádpalotán a hivatalban lévő független polgármester, Kovács Sándor és kihívója, a Fidesz által támogatott Nyergesné Kovács Erzsébet. Előbbi szerint a politikát nem szolgálni, hanem kihasználni kell, utóbbi viszont úgy gondolja, egy kormánypárti városvezető sikeresebb lehet.
Ki lesz a szerencse kovácsa Csanádpalotán? – ez a kérdés a tavaly várossá vált településen, ahol a jelenlegi polgármester, Kovács Sándor ismét megpályázza a tisztséget – függetlenként. Véleménye szerint a politikát nem szolgálni, hanem kihasználni kell. Sok lenne felsorolni – mondja –, mennyi beruházás történt a városban az elmúlt 4 évben: utak, járdák épültek, intézmények újultak meg, miközben az önkormányzat gazdálkodása konszolidált maradt. Most is elbírálásra vár 6 pályázatuk, többek között a belvízgondokat szeretné megoldani, és kerékpárutat építene a főútra. Ugyanakkor hangsúlyozta: a gazdaságfejlesztésre is oda kell figyelni a következő ciklusban.

Egy kihívója már biztosan lesz Kovács Sándornak, méghozzá egy másik Kovács: Nyergesné Kovács Erzsébet, aki csupán névrokona a hivatalban lévő városvezetőnek. Ő a Fidesz támogatásával indul. Azt mondja magáról, negyedszázados gyakorlata van a közigazgatásban – 2002-ig a palotai hivatalban dolgozott, most Mezőkovácsházán jegyző. Csapatban gondolkozó, innovatív embernek tartja magát. Szerinte a kisváros további fejlődéséről az emberek igényeinek megfelelően, velük együtt kell dönteni, és mint a Fidesz színeiben ringbe szálló többi jelölt is gyakran hangsúlyozza, szerinte kormánypárti városvezetőként sokkal jobb lehetőségei lennének, mint ellenfelének.

Olvasóink írták

 • 4. scott1 2010. augusztus 15. 14:46
  „És a Strabag Demokraták Szövetsége büszkén hirdette magáról, hogy az értelmiség pártja :)
  Igazán jó lenne, ha az új megyei önkormányzatban több lenne a szakember és kevesebb a pártkatona Makó környékéről, és alap a diploma (de legalább az érettségi a "függetleneknek") nem "kihasználni" a helyzetet és megélhetési politikusként nyilatkozgatni össze-vissza, mert ez így nevetséges...”
 • 3. jurigeller 2010. augusztus 15. 11:36
  „" Fidesz színeiben ringbe szálló többi jelölt is gyakran hangsúlyozza, szerinte kormánypárti városvezetőként sokkal jobb lehetőségei lennének, mint ellenfelének."
  Most akkor ezek a nemzeti gúnyába öltözött polgári liberálisok is pártseggnyalás alapján akarják kezelni a településeket mint Qrcsány és bandája?
  Egyébként Nyerges(Pintér) nét ha nem választják meg akkor is el lessz ő jegyzőként Mezőkovácsházán és sz...k az egész városra(falura) mint ahogy eddig sem tett semmit Csanádpalotáért!
  Sándorunk meg valójában a szélsőségesen magyargyűlölő SZDSZ megyei elnöke volt és a mai napiog a csongrád-megyei MSZP-SZDSZ frakció tagja a megyei közgyűlésben!
  A Fidesz jelöltje vajon elindul képviselőnek is? Mert úgy illene.
  Szóval egtyik kutya másik eb.

  KATT A LINKRE !!

  http://www.csongrad-megye.hu/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=172&Itemid=50”
 • 2. bátor 2010. augusztus 14. 10:25
  „soha nem volt független K.S.
  mivel ő volt a Csongrád megyei szdsz elnöke
  ha ez a függetlenség, akkor miről beszélünk?
  sajnos,ezt sokan nem tudják, h a hivatalban lévő polgi ki is valójában
  mi, meg tudjuk azt,,h az szdsz ki volt és mit művelt
  csak most mocskosul fáj az igazság”
 • 1. scott1 2010. augusztus 14. 08:48
  „"a hivatalban lévő független polgármester, Kovács Sándor"
  Független??? Én meg Marhatna Gandhi és Brad Pitt közös reinkarnációja :)
  "Véleménye szerint a politikát nem szolgálni, hanem kihasználni kell."
  A településen élők szerint a várost szolgálni, és nem kihasználni kell!
  "az önkormányzat gazdálkodása konszolidált maradt" :)))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koccintás csapvízzel – 43 méter magasan

A makói víztorony teraszán, 43 méter magasan koccintott citromkarikákkal ízesített, hűs csapvízzel Bende Flóra, a makói ivóvíz-szolgáltató sajtósa tegnap azokkal, akik megmászták az oda vezető 196 lépcsőfokot. Tovább olvasom