Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Cupido habfürdővel kényeztetett a Hagymatikumban

Makó - Szombat este héttől éjfélig több mint félezer vendég élvezte a makói Hagymatikum Cupido-partiját, amellyel a népszerű fürdő mindenek előtt a szerelmeseknek akart kedvében járni.
Nagy sikert aratott a termálvizes habfürdőzés, a lovagi torna és a többi különleges élményt, kikapcsolódást kínáló program - a bulit idősebbek és fiatalok egyaránt lelkesen fogadták.

Cupido habfürdővel kényeztetett a Hagymatikumban - GALÉRIA

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

 
- Kitűnő a hangulat, nagyon jól érezzük itt magunkat! - állította egybehangzóan Csöndes Szabina és Balázs Róbert szombat este a Hagymatikum szombati Cupido-partiján. Az 1 éve és 2 hónapja párt alkotó két fiatal a suli miatt nem tudta megünnepelni úgy igazán a Valentin-napot, így kapva kaptak az alkalmon, hogy ami elmaradt, azt a makói fürdőben bepótolják. Kipróbálták a termálmedence habfürdőjét, voltak az élménymedencékben, de a legjobban a fényszauna tetszett nekik. Ha nem is túl sűrűn, de azért rendszeresen vendégei a Hagymatikumnak. Nagyon szeretik, de a szombati buli minden várakozásukat felülmúlta.

A népszerű makói fürdőben most szemmel láthatóan sokan voltak, jóval többen, mint az egy évvel ezelőtti Valantin-napi partin. Ebben nyilván szerepet játszott, hogy a belépő mindössze 1000 forint volt, de az is, hogy a makóiak régi kívánságát teljesítve megint tartottak habfürdőzést. Volt olyan pillanat, amikor a fedett termálmedence annyira tele volt, hogy úgy tűnt, több ember már nem fér a habok közé - de ugyanilyen népszerű volt az élményfürdő is, amelyet léggömbdekoráció és folyamatosan tomboló zene, no meg a hozzá tartozó parádés fényjáték tett a szokásosnál is hangulatosabbá. Ifjabb és korosabb szerelmespárok, családok, baráti társaságok töltötték az estét itt vidáman - s aki közben megéhezett-megszomjazott, az étteremben kaphatott az alkalomhoz illő különlegességeket. A koronát az estére a lovagi torna tette föl, ahol a párok különböző mókás ügyességi feladatokban vívtak hangos nevetéstől kísért csatát. A fődíj a Hagymatikum élménygaranciás prémiumcsomagja volt két személyre.

Cupido habfürdővel kényeztetett a Hagymatikumban - GALÉRIA

Nagy Gábor, a fürdő marketingfőnöke elégedetten összegezte a programot. Számításuk szerint csak az esti partin több mint félezren vettek részt. Örömmel nyugtázták, hogy a makóiak jól érezték magukat, de azt is, hogy nagyon sok külföldi vendég vett részt a különleges rendezvényen. Reményeik szerint közülük sokan visszatérő vendégek lesznek.

Olvasóink írták

 • 8. 80sFan 2013. február 18. 17:24
  „Nem csak egy parkoló van, nem beszélve a nagy parkolóról, ami a Sportcsarnok mögött van. Továbbá én is gyalog járok a fürdőbe (is).”
 • 7. pog 2013. február 18. 09:02
  „Ahogyan elnéztem a parkólban lévő autók számát és megszoroznám 7-8 személlyel talán az említett létszám meg lenne.Nagy úr legalább valós adatokat adjon meg... ha már sikerről beszélünk akkor a bevétel is rekord lett...??”
 • 6. 80sFan 2013. február 18. 08:37
  „Nagyon hangulatos és nyugtató hatású számomra a fürdő, mindig is szimpatikus volt ez az oszlopokkal teli stílus. Kicsit emlékeztet a rómaiak fürdőstílusára. Kellemes. Ez a habfürdős-éjszakai fürdős dolog is jó lehet, de én nem szeretem a tömeget és ilyenkor nem merek elmenni.”
 • 5. Francois 2013. február 18. 07:44
  „Sokad magammal! Inkább mérgelődöm a nyilvánvaló hazugságok miatt, mintsem, hogy hagyjam magamat megnyugtatni a hamis igazságok által.”
 • 4. bigabika 2013. február 17. 16:25
  „Igen! És ültünk is egy páran, közösen. Merthogy a hab olyan mint a haza, ápol és eltakar.”
 • 3. Egyolvasó 2013. február 17. 15:32
  „És akiket eltalált Cupido nyila, azok akár közösen is ülhettek??”
 • 2. Cillit_bang 2013. február 17. 14:23
  „Igen! A remény és a hal......”
 • 1. Francois 2013. február 17. 13:59
  „Szabó Imi! Ezt honnan szedted?! :) "A népszerű makói fürdőben" Kb 5-ezren szívesen olvasnánk a csatornázásról is, ha kell reklám pénzt is összedobunk a Délmagyarnak! :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makói tűzoltók a gépgyárban

A hivatásos tűzoltó-parancsnokság egysége a helyi gépgyárban tartott a napokban helyismereti foglalkozást, amelynek célja, hogy minél hatékonyabban avatkozhassanak be, ha szükséges. Tovább olvasom