Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Diána a kifutóra cserélte a lovaspályát

Kiszombor - Miután a lovaglásban elérte, amit akart, a kiszombori Takács Diána most szegre akasztotta a nyerget egy új kihívás kedvéért. Modellkedésbe fogott, Görög Zita stúdiójában fog tanulni.

A lovassportban mindent elért, amit célul tűzött ki: negyedik lett a megyei bajnokságban, s az országosba is bejutott a kiszombori Takács Diána, akinek sportkarrierjéről többször írtunk lapunkban. Utoljára két éve – akkor számoltunk be róla, hogy miután viharos, szerinte méltatlan körülmények között távoznia kellett a Makói Gazdasági Egyesület lovasszakosztályától, új egyesülethez szegődött, és ismét sikereket aratott. Mint elmondta, az országos bajnokságban egy sérülés miatt elindulni már nem tudott, ám így is büszke sportpályafutására – amelyet azonban most, tizenkilenc évesen abbahagyott.

Takács Diána nem szakad el teljesen a lovassporttól, hiszen edzősködni szeretne. A szerző felvétele
Takács Diána nem szakad el teljesen a lovassporttól, hiszen edzősködni szeretne. A szerző felvétele

Az otthoni gyakorlópálya természetesen még mindig megvan, ahogy kedvenc hátasai is, de már csak hobbiból ül rájuk. Most egy új kihívás izgatja: a modellkarrier. Ez egyébként nem is teljesen új számára, hiszen háromévesen már volt gyermekmodell, később azonban ez abbamaradt. A magas, vékony lány a modellkedést olyannyira komolyan veszi, hogy be is iratkozott Görög Zita modellstúdiójába; a tanulást jövőre kezdi. A kifutón viszont már kipróbálta magát: a nyári makói fürdőfesztiválon mutatott be ruhákat. Az egyébként virágkötőnek és kereskedőnek is tanuló lány célja az, hogy legalább egyszer láthassák őt egy divatmagazin címlapján. Ebben szülei és barátja is támogatja.

És hogy visszatér-e még a lovassporthoz? Úgy tervezi, mindenképp: edzői szakképesítést is szeretne szerezni – reményei szerint jövőre a birtokában lesz.

Olvasóink írták

 • 20. schardone 2008. december 02. 00:45
  „Citrom01
  Elöszöris tiszteletben tartom ,hogy utána néztél, és igaz kizártak 6alkalommal, de ezt csak azok tudják miért akik ott voltak és néha az okokat is figyelembe kell venni,amugy az eredmények valósak ,csak lehet nem jo évet néztél,de az országoson csak azok vannak feltüntetve akik elis indultak rajta és azok nem akik beis jutottak,de azért köszönöm a véleményedet és azt hogy öszinte vagy,nem kell a szerekeztőséget meggyanusítani csak megtanulni olvasni. A másik köszönöm a jó kivánságokat és amit soha nem felejtek el az az ,hogy honnan indultam és ezt szerintem sokan elfelejtik ami nagy hiba,mert arra kell lennünk a legbüszkébbek,hogy honnan indultunk és hova jutottunk, mégegyszer köszönöm a jó kivánságokat a vádaskodást meg felejtsük el. Igaz ami a cikben van. Az is hogy a sikertől még messze vagyok,de én legalább probálkozom és nem adom fel.”
 • 19. citrom01 2008. november 20. 13:53
  „Tisztelt szerk ! Utánanéztem a megyei versenyen ill.az országos ranglistának de ,sajna ezek az eredmények a dijugratas .hu-n nem igazolják a cikben leírt eredményeket! A dijugratásban 2006-ban Dia 12 alkalommal szerepelt ,ebböl 6-szor kizárták. A megyei és az országos versenyhez minősítést és pontokat kell vinni ahhoz ,hogy valaki egyáltalán indulhasson ( a cikben leírt személynek nincsenek pontszámai) . Az országos listát szintén .a honlapról le lehet kérni! Ami viszont dicséretes ,hogy ilyen fiatal lány igyekszik lovagolni ,sportolni! A cik szerzője ,viszont írhatna valós, és a valóban eredményes versenyző...k eredményeiről! Persze ez nem újság! Feltünt ,hogy évek óta vélhetően ,sérelmezik a volt szakosztály elutasítását ,de még egyszer sem olvasunk a szakosztály részéről véleményt. Diának kívánom legyen sok síkere és kitartása”
 • 18. kutyuka 2008. november 18. 18:59
  „Ki a fenet erdekel?”
 • 17. lacipapa68 2008. november 17. 22:21
  „Bocsi:léptem rá”
 • 16. lacipapa68 2008. november 17. 22:20
  „Lárifári!Én három nap után léptemrá "leltem" a cikkre,de annyit látok,hogy itt már megint valamiféle mellébeszélés folyik.Diána!Ne legyél megelégedve önmagaddal!Amit eddig elértél,az igen szép,de még mindig csak középszerű erdmény.Önmagában az,hogy beíratkoztál egy modelliskolába,még semmit sem jelent.Mindez csak LEHETŐSÉG a sikerre.Ha mindezeknél többre vagy hivatott,akkor bizonyítsd be!És maradj szerény!Akkor dőlj hátra elégedetten,ha már komolyan bizonyítottál...”
 • 15. magyarok 2008. november 15. 01:36
  „"főleg a fegyveres testület tagjaival" Te akarsz nekem ezzel valamit mondani, papa???”
 • 14. triatlonos 2008. november 14. 21:46
  „T. 1. 4. 9. 10. 11.!
  Végül az derül ki a hozzászólásából, hogy már az elsőben tudta,hogy én ellenvéleményt fogalmazok meg. Csupán az árnyaltabb fogalmazásra hivtam fel a figyelmet, nem személyeskedve, hanem csak úgy általában. A közöttünk levő harcról nem tudok, az viszont tény, hogy az Ön stilusával nem mindig értek egyet. Annak ellenére, hogy tudom, hogy a stilus maga az ember, Önben az embert tisztelem, mert a 35 év alatt azt vallottam, ha meg akarom kapni a tiszteletet, akkor azt először nekem kell megadni! Remélem ezzel nincs gond! Ami a magázást illeti, azért használom, mert bevált, főleg a fegyveres testület tagjaival, mint legutóbb amikor: A rendőr: "Papa bass.a mán ki magát a traktorbúl, mire én: "Elnézést Uram! Ha köszönnék, fogadná!" Elkezdtük az alapoknál a beszélgetés, ami végül eredményre vezetett. A HARVARD annak az intézménynek a beceneve, ahol az egyik edző azt a taktikai utasitást adta, hogy: kékben vagytok!”
 • 13. duggo 2008. november 14. 18:11
  „Üdv Dia!
  Örömmel olvastam az új terveidről és sok sikert kívánok hozzá.
  A fotóról meg annyit,hogy szerintem sem a legelőnyösebb de (hiszen még kezdő vagy )
  lessz ez még sokkal jobb. Neked modell iskolában a helyed......a fotósnak meg fotós iskolában.

  szia.”
 • 12. schardone 2008. november 14. 15:21
  „Magyarok!
  Én nem haragszom és persze szüksége van az embernek a negatív kritikákra is és elfogadtam a véleményed ahogyan a bocsánat kérésed is. A barátnödnek sok szerencsét kívánok ha elindulna egy ilyen pályán. sok jót kívánok mindenkinek! Sziasztok!
  ui.: Köszönöm a dicséreteket.”
 • 11. magyarok 2008. november 14. 15:10
  „triatlonos csak jót nevettem a nagyon kedves leveleden és nem kérem azt természetesen, hogy ne szólj hozzá, viszont az nem vártam, hogy nem ismered el, hogy nekem céloztad az előző leveled, ez olyan nem őszinte volt!
  Ja és ha lehetne ne magázz...
  És nem értettem az a harvardos célzásod sem, az mire is utal?”
 • 10. magyarok 2008. november 14. 14:44
  „schardone!

  Ezúttal is bocsánatot kell kérnem mert tényleg szép lány vagy csak az aki ezt a képet készítette rólad és ezt választotta az újságba az szégyellhetné magát, mert egyáltalán nem doborítja ki azokat az előnyöket amivel rendelkezel...
  Nyuszi5 te meg biztosan egy nagyon aranyos lány lehetsz ha ilen vehemenciával és mégis kúltúráltan véded a barátnődet!
  Még egyszer elnézést kérek mindkettőtöktől :)”
 • 9. magyarok 2008. november 14. 14:37
  „schardone, ne haragudj, ha megbántottalak, nem állsz szándékomban és nem mondtam, hogy csúnya vagy, csak triatlonossal ez egy régi harc, ha én mondok valamit ő az ellenkezőjét állítja bármiről is legyen szó.
  Szerintem vonzó vagy, csak ez a kép nem árulja el, mitől leszel modell... No de megyek és megkereslek iwiwen megnézlek...”
 • 8. nyuszi5 2008. november 14. 13:29
  „Magyarok : Lehet,hogy a te barátnőd szebb,de fogalmad sincs,hogy Dia esetleg élőben hogyan is néz ki, mert lehet hogy mégis lekörözi a barátnődet ,de az is elképzelhető,hogy csak elfogult vagy. Nekem a legjobb barátnőm és hidd el ő is csupa szív lány és ő is egyszerű,mert ha nem lenne az akkor nem is barátkoznék vele,de tudd a saját erejéből építette fel a sikereit és nem adta fel soha.”
 • 7. schardone 2008. november 14. 13:23
  „Ja és a szépség egy fotózáson a beállításokon is múlik,mert lehet szépből nem előnyöset készíteni vagy "nem szépből) szebbet! DE meg lehet tekinteni a többi képeimet is az interneten.”
 • 6. schardone 2008. november 14. 12:54
  „Szerintem mindenkinek joga van,hogy elmondhassa a véleményét és azt tiszteletben kell tartani...! Én elfogadom a rólam alkotott véleményed (Magyarok) és tiszteletben tartom,de ez is olyan hogy kinek mi vagy ki a szép, mindenkinek az a legszebb ami vagy aki az övé! Én csak sok sikert kívánok a barátnődnek és,ebben csak egy tanácsot tudok adni ha elfogadod, soha nem szabad feladni. De köszönöm az öszinteségedet ha bár ez csak a te véleményed. Szép napot mindenkinek!”
 • 5. triatlonos 2008. november 14. 12:48
  „Tisztelt Magyarok!
  Gondosan végigolvastam az előző hozzászólásomat, de nem véltem benne felfedezni sértést senki irányába sem. Sőt a multkori "intelliens, egy l vagy két l" vitát is türelmesen végigolvastam, és nem szóltam hozzá, mert nem akartam magamnak bajt! De itt mégis egy fiatal hölgyről van szó - aki a képen pózol - és lehet véleményünk, de azt árnyaltabban kell megfogalmazni, vagy ha annyira egyértelmű, mint az Öné, akkor azt talán jobb nem kimondani! Diáról pedig az a véleményem, hogy a párjának kell legjobban tetszenie, azt hogy mi mit gondolunk az teljesen mellékes. Annak viszont szivből örülök, hogy az Ön párja sokkal csinosabb, és talán az önismerete is jobb, és holmi szépségversenyeken nem indul, de ez az Ön szerencséje. Tisztelt Magyarok! Ha Ön úgy gondolja, hogy megsértettem a háborgó önérzetét, akkor megigérem, hogy egyetlen esetben sem szólok a témához, amelyben Ön már a véleményét bármilyen formában kifejtette, vagy ha akarja, akkor egyáltalán nem irok véleményt, annak ellenére, hogy ismerhetjük egymást. Csak szerényen szeretném megjegyezni, hogy a hozzászólásait figyelve sokszor elgondolkodom, hogy a HARVARDON eltöltött évek hatása megkopott!?”
 • 4. magyarok 2008. november 14. 12:17
  „Hát kedves triatlonos, köszönöm a burkolt "kedves" célzást!
  Tudod pontosan azért mondtam, hogy nem szép mert a párom szebb és ő nem modellkedik igaz nem is ismert versenyző volt, hanem csak egy egyszerű lány, nagy szívvel...
  De azt hittem megengeded, hogy vélemény mondhassak anélkül is, hogy ilyen kedves gúnyos megjegyzést kapjak a múltunkra való tekintettel...
  Te ez a hozzászólás rovat nem azért van, hogy véleményeket lehessen elmondani?
  Azt hiszem kérem moderálni magam, hogy megfelelhessek tekintetes uraságod elképzelésének...”
 • 3. triatlonos 2008. november 14. 11:07
  „A lovaglás viszonylag objektiven mérhető teljesitményű sportág. Van akadály - leveri vagy nem - van stopper, és lehet rangsort állitani. A szépség viszonylag nehezebb kategória, mert izléseken múlik, és számtalan példa bizonyitotta, hogy nem mindig a legszebb győzött! Tehát bármi lehet, de nekünk az a feladatunk, hogy szurkoljunk, és sok sikert kivánjunk. Aki viszont véleményt nyilvánit, annak a zsűriben a helye, de lehetőleg úgy, hogy a párját is a megmérettetésre kapacitálja.”
 • 2. BrigAnti005 2008. november 14. 09:21
  „Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja! Ön a Marsról szól hozzá.”
 • 1. magyarok 2008. november 14. 07:57
  „sok sikert neki, de azért messze áll a szép lánytól!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lángokkal küzd, baleseteknél segít a Makó csatára

Makó - A tűzoltóságon is olykor csatárt játszik, a focipályán pedig sokszor olt tüzet Hadár Attila.… Tovább olvasom