Délmagyar logó

2018. 11. 21. szerda - Olivér 3°C | 8°C Még több cikk.

Egy hónapig szólt a Best Makón

Makó - Ismét csak két rádiója van Makónak: a kisközösségi Ice és a kereskedelmi Árkádia, beszüntette ugyanis az ideiglenes sugárzást a kereskedelmi Best Rádió.
Ismét csak két rádiója van Makónak: a kisközösségi Ice és a kereskedelmi Árkádia, beszüntette ugyanis az ideiglenes sugárzást a kereskedelmi Best Rádió. Ideiglenes frekvencián, egy hónapig működtek – a rádiót üzemeltető cég vezetői azonban szeretnék újraindítani az adót, miután úgy látták, a vártnál sokkal nagyobb sikerük volt. Bár hivatalos felmérés nem készült a hallgatottsági adatokról, az állandó délutáni kívánságműsorba rengeteg kérés érkezett – tudtuk meg Vízhányó Lászlótól, a rádiót üzemeltető Nyugat Média Marketing Bt. ügyvezetőjétől.

Szerinte a Best megállná a helyét harmadik rádióként Makón, a szintén kereskedelmi Árkádia és a kisközösségi Ice mellett. Az új adót augusztusban hallgathatták a környékbeliek, összesen közel 25 ezer háztartásban. A műsorrend elsősorban a fiatal korosztályt érdeklő témákból, zenei kínálatból állt össze, de az idősebbek közül is sokan hallgatták a rádiót. Amióta nem sugároznak, már többen megkeresték azzal, hogy mi történt, és hogy mikor lehet majd újra hallani őket. A Best rádió a 87.9 frekvencián indulhat újra, ennek jelenleg egyetlen feltétele – az engedélyeztetésen felül – az adó fenntartásához és működtetéséhez szükséges anyagi forrás előteremtése. Ezen dolgoznak.

M. Zs.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötven makói dolgozhat a nagyszentmiklósi üzemben

Makó - Százötezer forintos „elérhető keresetet" kínál a romániai Nagyszentmiklóson működő… Tovább olvasom