Délmagyar logó

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 20°C | 31°C Még több cikk.

Ez micsoda itt a Hunyadin?

A címben szereplő kérdéssel posztolta egy közösségi oldalon ezt a képet a "Makón élek" nevű csoportba Szilveszter. Utánanéztünk.
Volt aki elsőre beletrafált, mások tovább találgattak: vajon pontosan mi célt szolgál a makói Hunyadi utcán a képen látható lámpa? Ami a jelzőberendezést illeti, egy veszélyt jelző -ez esetben figyelmeztető - lámpáról van szó, az utca felújításának részeként került az átkelőhöz. Makón ez az egyetlen ilyen lámpa és eddig zebra sem volt az említett útszakaszon.


Az utcát nemrégiben újították fel. A műszaki átadás, átvétel éppen zajlik az önkormányzat és a kivitelező között. A városházáról kapott tájékoztatás szerint a Műszaki Osztály még nem zárta le a folyamatot, jelenleg a hibák javítása folyik. Ezután kezdenek bele a tereprendezésbe, a kertészeti munkák befejezése november közepén várható, ekkora érhet véget a Hunyadi utca felújítása.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Kiss Béla 2013. október 01. 17:30
  „23. zolcsi44 Én ott lakom a hunyadin 20-éve! Ha nem lennének megmondó emberek nem szedték volna vissza! Ennyit erről, egyébként szerinted milyen lett?! Nem verte itt senki más akármijével. Esetleg a mienkkel mások. 65-éves koromra annyit csak befizettem adót hogy egy normális járdát elvárjunk?! EGYÉBKÉNT EGY BORZADVÁNY, DE AZ UTAKRÓL BESZÉLJÜNK !!!!! SOKAN KI SE HOZZUK AZ AUTÓT. Olcsóbb ha bérelünk egy egy napra mint a sajátunkat tönkre tenni. Itt verik a mienkkel mások!”
 • 23. zolcsi44 2013. október 01. 16:38
  „Nem mindig az a jo fej aki kritizál és a megmondo embert játsza!!!!
  Meg kell nézni az utcát milyen volt??? szebb??? jobb??? és molyen lett???
  Aki csak kritizál mit tett azért, hogy más legyen????
  MÁS FARKÁVAL VERNI A CSALÁNT AZ A LEG--LEG, ugye farokverők????”
 • 22. villanyszerelőazÁbel 2013. október 01. 16:08
  „Nem akartam írni de nem bírom ki. Borzalmas ez a Hunyadi építkezés. 19. mszp 2013.10.01. 12:27 mit is mondhatnék erre a hivatali írásodra. Érdekes mindég a Francois felhasználót támadják, idővel mindég kiderül igazat írt. No meg nem csak ő írt itt negatívot még is őt támadják ( szerintem az összes támadó nick név ugyan az a személy) akkor ki támadja?! Én nem gyanúsítok senkit, de biztos nem Sanyi meg Pista bácsi, meg mi aki igazat adunk neki. Csak is olyan személy akinek szúrja a szemét hogy elesett valamitől! Több Francois kellene, mivel nem vagyunk birkák :( akárhogy annak is néznek minket”
 • 21. mszp 2013. október 01. 13:13
  „20. makovaros! Nem is a hivatalnak írtam........ a lakosságnak. Mivel vannak egyes fórumozók akik sportot űznek kispolgári mentalitásukból. Hetente más nick néven szapul egy bizonyos fórumozót..... és úgy jön le mintha a hivatalból írnának. Köze nincs a hivatalnak egyes emberek mentálhigiéniás betegségéhez.... a járda is később derült volna ki ha Ferenc nem tölti fel egy közösségi oldalra. Természetesen jogszerűen.”
 • 20. makovaros 2013. október 01. 12:52
  „19. Mondjuk ide szerintem totál feleslegesen írnak ilyet, a hivatalnokok nem olvassák a fórumot nagyon :D”
 • 19. mszp 2013. október 01. 12:27
  „11. igazmondo40 És annak csak örüljél hogy Ferenc be ír ide hiányosságokat, mert a sokat szidott hivatalnak sincs arra ideje hogy mindent figyeljen, sok vállalkozó meg csak össze csapja. Csak tudd, Ferenc jelentett sok hiányosságot a csatornázással kapcsolatban is...... és mind igaz volt. De ha kitörnéd a lábad gondolom te mennél először perre a város ellen!”
 • 18. pog 2013. október 01. 10:51
  „legalább valaki mutassa meg,hogy a kerékpárosoknak van már külön közlekedő sávjuk,mert borzasztó,hogy a szűk úttesten kerülgetni kell őket...bár csak a lámpa lenne vita téma, de az egész elvégzett munka nagy selejtt , remélem ,hogy az illetékesek nem hunynak szemet/ a zsebük meg nyitva / mert ezt egy életen át nézzük használjuk..”
 • 17. grafika88 2013. október 01. 09:05
  „Kész röhely ez a lámpa !Minek oda ?? Hiszen nincs ott akkora forgalom !Az utca végi terelés..hát az egy vicc ! Olyan szűk ..még bicajjal se lehet bevenni a kanyart.Ki találta ki azt a baromságot??
  a csatornázás miatt felvert utakat mikor javítják ki ?? Járhatatlan minden utca ! Most sár és kő miatt ,amit leszortak ..se a bicaj út, se a járda nem járható !

  7. makóváros !
  Inkább NE ÍRJ ide ! Mert a helyesírásod : kb. egy elsős szintjén van ! Még gyakorolj..de ne itt !!”
 • 16. mszp 2013. október 01. 08:51
  „Ez lemaradt! 11. igazmondo40 csak hogy tudd Ferenc testvér panaszára lett a Hunyadi visszabontva és Gerizdesen is sok minden helyrehozva . Innentől kezdve biztos hogy nem őt akarod lejáratni.... hanem a vezetést.... mivel a helyi vezetésnek semmi baja Ferenccel . SŐT!”
 • 15. szilencium 2013. október 01. 08:46
  „Jól látom,hogy egyetlen fa árválkodik a környéken,az érintett részen?A tervezőnek sikerült gyalogátkelőt és figyelmeztető jelzést beleépíteni a fába?Röhej!Vagy,ha a többi fát már úgy is kivágták,ezt éppen,miért hagyták ott?Na ennyit a gondos tervezésről,kivitelezésről és műszaki ellenőrzésről!”
 • 14. mszp 2013. október 01. 08:43
  „8. igazmondo40 2013.09.30. 19:51 Sajnos végigolvasva írásaid..... rá kell jönnöm egyszerű provokátor vagy, egy értelmes hozzászólásod nincs , csak Ferencet szidod. Felesleges, rengeteg igazságot leír. Nem tudom mért vagy itt, igazából te nem is Ferencet akarod lejáratni hanem a helyi vezetést. Rengetegen abból indulnak ki hogy a polgármester megbízásából írsz ide! Ez nem igaz, a bal oldal senkit nem bíz meg ilyesmivel. Más kérdés hogy sokan azt hiszik ha itt beírnak akkor valami pluszt kapnak a várostól, joga mindenkinek kritizálni, hozzászólni...... 8. igazmondo40 2013.09.30. 19:51 de amit te csinálsz az nevetséges..... csak egy fórumozót szidsz .... ebben mellé álok rosszul is sülhet ez el számodra. Még egyszer elmondom senkit nem fizet a baloldal hogy fórumozókat szidjon aki igazat ír, vagy kimeri mondani. Ezek a 8. igazmondo40 2013.09.30. 19:51 fórumozók saját akaratukból írnak ide. Lehet kisebbrendűség vagy más irányítja őket!”
 • 13. Francois 2013. október 01. 07:59
  „8. igazmondo40 2013.09.30. 19:51 Sajnos látod mekkorákat tévedsz, van autóm csak a szr utak végett áll a garázsban, remélem az és kész lesz a következő 20-évben! :) Szponzor nekem sose kellett veled ellentétben! :) Egyébként annyira nevetséges vagy a sokadik nick neveden! Csak engem találsz meg, mivel nem ahazugságot, hanem az igazságot merem le írni. Betegesen szánalmas ember vagy! Erre csak ennyit tudok írni NO COMMENT! Ja meg a tegnapi orgazdáért amit ugye hazudtál feljelentettelek, tudom nem lesz belőle semmi, nekem csak az a lényeg hogy konkrétan biztos legyek benne ki vagy...... aztán majd látjuk ki nevet a végén és ki hazudik! :)”
 • 12. sakine 2013. szeptember 30. 21:39
  „Az utca végén a terelőszigetnél a táblát már ki is döntötte valami, vagy valaki. Szerintem sem sok értelme van, nagyon szűk ehhez az út.”
 • 11. igazmondo40 2013. szeptember 30. 20:49
  „Francios
  a te védelmedet nagyon is segíti a lámpa mivel te gyalog vagy kerékpárral jársz mostanában,mióta nem találsz magadnak sponzort hogy autót vegyél. <moderálva>”
 • 10. Racoon 2013. szeptember 30. 20:38
  „Ahol eddig sorban parkoló autók álltak, ott most már megállni tilos. Jól átgondolt tervező munka volt.”
 • 9. ghb 2013. szeptember 30. 20:37
  „Én ilyen hihetetlen rossz minőségű aszfaltozással még nem találkoztam. A 40-es sebességkorlátozást betartva is dobálja az autót a friss út.. Egyszerűen botrány hogy ezt engedik átvenni.”
 • 8. igazmondo40 2013. szeptember 30. 19:51
  „Francios
  Sajnos a negatív kritikákra nem mertél válaszolni mert az igazságot MÉG te sem tudod megcáfolni pedig a hazudozásban király VAGY. Mindenben a rosszat látod kivéve magadban nem”
 • 7. makóvaros 2013. szeptember 30. 18:16
  „Szlép is ez a válos kép, csak mikor temették a lokonunkat nem tudtunk majdnem a temetőbe autóval kilutni, meg nem tulom hogy kaptunk e számlát a búcsúsztatásért. La ez nem is ide tartozik. Mindgy a temetősben javítják a járdákat ott legalább ló az út.”
 • 6. Francois 2013. szeptember 30. 18:06
  „5. real_music 2013.09.30. 17:42 Most fizetett hirdetését olvashattuk a baloldalnak?! :) Semmi nincs a városban rendben! Szét kell nézni , ennnnnnnnnnnnnyi! :)”
 • 5. real_music 2013. szeptember 30. 17:42
  „Szerintem jó helyen van a zebra, mert a Posta utcát így lehet különösebb kerülő nélkül elérni. Ami nagyon macerás, hogy sehol nem lehet átmenni a másik oldalra a virágos ládáknak hagyott lyukak miatt, nincsenek hagyva rések sehol. A lámpa szerintem jó ötlet, mert így már messziről lassít a rohanni vágyó autós. Az utca végében az a terelősziget nagyon kakukktojás, olyan szűkre sikeredett, hogy egy kisteherjárgánnyal simán letarolja a leendő virágokat. Szerintem az felesleges. A parkolóhelyek szükségesek, mert azért elég sok ember él a panelokban, s a másik oldalon is, s akinek nincs garázsa, az kénytelen az utcán parkolni. Jóval kevesebb lett így a hely, hisz a másik oldalon nem lehet megállni. De én azt mondom inkább örüljünk, hogy lekövezték, hogy majd nyílnak a virágok és egyáltalán, hogy járdán járhatunk, mert jártam azért sokfelé az országban, és cudar helyeket láttam. Itt legalább érződik, hogy szépíteni akarják a várost, persze, sok totálisan felesleges dologra is elverik a pénzt, de ez most speciel rendben van - szerintem.”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres volt a jégpályás ötletpályázat

Többek között pingpongasztalokat és kerékpárkölcsönzőt szeretnének, akik javaslatokat tettek a makói önkormányzatnak. Tovább olvasom