Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 7°C | 22°C Még több cikk.

Facebook-oldal a Hagymaház igazgatójáért

Szerdán menesztették a makói Hagymaház igazgatóját, Gajda Ferencet az újévi koncert botránya miatt - ma már egy facebook-csoport hirdetett összefogást érte.
Fogjunk össze Gajda Feriért - ez a neve annak a facebook-csoportnak, amit csütörtök délelőtt indítottak, és alig néhány óra alatt 50-en csatlakoztak hozzá. Mint megírtuk, a közművelődési nkft., azaz a Hagymaház igazgatóját szerdán mentette fel a munkavégzés alól Makó polgármestere, Farkas Éva Erzsébet (Fidesz). Ennek hátterében a botrányos visszhangú újévi koncert áll, amelyen az eredetileg meghirdetett Wolf Kati helyett a Fool Moon énekegyüttes volt a sztárvendég a Magán Zeneiskola fúvószenekarának fellépését színesítve. Beszámoltunk arról a vitáról is, ami a koncertet szervező Gajda Ferenc, illetve a művésznőt menedzselő Bognár Attila között bontakozott ki – előbbi állította, bár írásbeli szerződést nem kötöttek a fellépésre, telefonon ígéretet kaptak rá. Bognár ezt tagadta.

Az oldalon egyelőre néhány fotó látható Gajda Ferencről, illetve néhány bejegyzés. Az egyik szerzője így fogalmaz: "Van itt egy ember, Gajda Feri. Van tapasztalata, majd 30 év, vannak tervei, van rálátása a dolgokra. Valamint egy empatikus vezető alkat. Hisz valamiben, az adott szava megkérdőjelezhetetlen. S van ellene egy irányított bohózat." Egy másik hozzászóló ezt írta: "Engem nem érdekel a politikai hovatartozása! Szimpatikus ember, aki tévedhet! Más is tévedett már sokkal többet!"
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Földeáki a Makói járás első babája

Lele Botondnak hívják azt a kisbabát, aki a Makói járás falvait tekintve elsőként jött a világra – január 2-án, reggel 7 óra 13 perckor, 3 és fél kilóval, 51 centivel a makói kórházban. Tovább olvasom