Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Fekete pont: hullik a vakolat a Szegedi utcán

Makó - A Szegedi utca 5. szám alatti háztömb erkélyéről jó adag vakolat hullott le a minap.
Csak a szerencsének köszönhető, hogy senki sem sérült meg. A törmeléket összesöpörték, az erkély alját a kőművesek egy részen leverték, de azóta megint leszakadt néhány újabb darab, és ki tudja, mikor jön a következő – ezért a fekete pont továbbra is jár.

Fotó: Szabó Imre
Hullik a vakolat a Szegedi utcán. Fotó: Szabó Imre

Olvasóink írták

 • 5. lajosbácsi 2009. június 15. 09:16
  „azt is meg kellene nézni, mennyire jogosan állt ő házmesternek, hiszen ahhoz vizsga kell, annak előfeltétele pedig minimum egy érettségi, ami ugye Boros-barátunknak nem díszeleg a polcán.. nyolc osztállyal milyen sokra lehet vinni....”
 • 4. rudi 2009. június 13. 21:15
  „Lajosbácsi van igazad. Aki a napja nagy részét a padon ülve tölti, nehezen is tud felelőségteljes munkát végezni azokban a társasházakban ahol még közös képviselő,--- bár nem is célja, hogy bármilyen munkát végezzen--- (egyre kevesebb van ilyen) Kiismerik Jancsi bácsit egyre több helyen. Ahol már nem képviselő van fejlődés, látványos.”
 • 3. rudi 2009. június 13. 21:09
  „Jancsi bácsi van ahol még kell??? Lehúzott már pár bőrt innen-onnan. Amúgy meg a Földhivatal melletti tömbnél mekkora ügyet csináltak az erkélyről hulló vakolatról,kötelezték a lakókat az erkélyek felújítására illetve, a terület elhatárolására. A másik tömb erkélyeiről ugyanúgy hullik a vakolat itt miért nem kell elkeríteni illetve javítani???? Hogy is van ez???? Valakinek érdeke volt az erkélyfelújítás, és lehet nem véletlen "kellett" azt a lakóknak megcsináltatni. És itt nem Boros a Közös képviselő.”
 • 2. lajosbácsi 2009. június 13. 08:01
  „az úgynevezett "házmestert" is elő kellene szedni, akinek legjobb szórakozása, hogy az emeleti erkélyéről lapáttal dobja ki a szemetét - zsebkendőt, papírokat, zacskókat stb- a gyalogos járdára, fényes nappal, aztán mint aki jólvégezte dolgát kiül a kutyájával a padra, és nézi ahogy a járókelők kerülgetik a sz@rát. Igencsak a körmére kellene már nézni, hogy tulajdonképpen hova költi el a lakók által befizetett közös költséget, mert a kisnyugdíjból aligha futja 4-5 házra, meg új robogóra! Igen BOROS, rólad van szó!”
 • 1. ukk-mukk-fuck 2009. június 12. 09:46
  „a pénz "gyűlik" és a vakolat "hullik".:-))))))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az aszálykárok enyhítéséről érdeklődtek a gazdák

Makó - Buzás Péter makói polgármester, országgyűlési képviselő két-három havi rendszerességgel… Tovább olvasom