Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Felismeri-e Buzás Pétert?

Új játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Buzás Péter

A makói járókelőknek ezúttal Buzás Péter fotóját mutattuk meg. Makó város polgármestere 1994 óta, immár három cikluson át vezeti az önkormányzatot, és a következő négy esztendőben is erre a feladatra készül. Olvasóink mindegyike azonnal felismerte a közéleti szereplőt.

Makszi Istvánné, nyugdíjas szövőnő


– Persze, azonnal felismertem, ő Buzás Péter, a polgármester. Szerintem nagyon jól végzi a munkáját, a fotóról az sugárzik, hogy magánemberként is szimpatikus, szorgos. Én a Vertántelepen lakom, ami teljesen megváltozott az utóbbi években, járdák épültek és szép, virágos lett a városrész. Nemrég több ismerősünk is érkezett a városba, nem ismertek rá Makóra, ez is bizonyítja, hogy munkáját felelősségteljesen, sikerrel végzi.

Burunkainé Bíró Mónika, gyesen lévő anyuka


– Igen, azonnal felismertem ezt a képet: ő Buzás Péter, ennek a városnak a polgármestere. Számomra teljesen közömbös ez a fotó, a vonásai alapján úgy vélem, jó családapa és férj lehet. Egyébként szinte semmit sem tudok róla, nem érdeklődtem pályafutása, sem pedig munkásságával kapcsolatban: hidegen hagy a politika. Úgy vélem, mintegy tíz éve lehet a város első embere.

Schuch György, középiskolai tanuló


– Tudom, hogy ki van a fotón, Buzás Péter az, a polgármester. Bár szinte semmit nem tudok róla, és nem is nagyon ragadt meg az emlékezetemben, hogy valaha is rosszat vagy jót mondtak volna vele kapcsolatban, a kép alapján úgy tűnik, hogy magabiztos és jó vezető. Mostanában gyakran látom őt választási plakátokon, persze ezen nem kell sokat csodálkozni, hiszen választásra készülünk, ilyenkor a pártok futtatják a jelölteket.

Csala Ernő, nyugdíjas postás


– Jól ismerem őt, Buzás Péter, a polgármester, és mellesleg a szomszédom. Éppen ezért nagyon sokat tudok róla, de csak jót mondhatok, dolgos és számomra igen szimpatikus ember. Egyébként a ház körül is kiveszi a részét a munkából, láttam már hajnalban havat lapátolni. Soha, semmiben nem volt konfliktus közöttünk. Szerintem lelkiismeretes vezető, hiszen látványosan szépül a város az utóbbi években.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán Viktor Makón és Vásárhelyen

Szegedre, Makóra és Vásárhelyre látogat vasárnap a Fidesz miniszterelnök-jelöltje, Orbán Viktor.… Tovább olvasom