Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Fideszes tagrevízió Makón

Makó - A Makón szárnyra kapott szóbeszéddel ellentétben az országos vezetés nem oszlatta fel a választókerületi Fidesz-szervezetet, ugyanakkor tagrevízióra készül.
Pillanatnyilag nincs elnöke a makói székhelyű, 7. választókerületi Fidesz-szervezetnek. Mint emlékezetes, két sikertelen helyi elnökjelölést követően a népszavazási kampány végéig Kubatov Gábor pártigazgató Mágori Józsefné önkormányzati képviselőt, a helyi polgári körös mozgalom vezetőjét nevezte ki – a városi Fidesz-csoport és több szövetséges szervezet ugyanakkor még a kampány idején egy lapunkban közzétett nyílt levélben határolódott el az átmenetileg megbízott vezetőtől. A városban szárnyra kapott az a szóbeszéd, hogy az itteni szervezetet a párt országos vezetése emiatt már fel is oszlatta.

A Fidesz regionális igazgatója, Kerényi János elmondta: Mágori Józsefné ideiglenes megbízása valóban a népszavazásig szólt, ám két-három hét múlva – miután az országos elnökség elemezte a voksolás eredményeit – megkapja a végleges mandátumot. Cáfolta, hogy a makói Fidesz-szervezetet feloszlatták volna. Ilyet nem is terveznek, tagrevízióra azonban minden bizonnyal sor kerül majd. Ez elsősorban azokat fogja érinteni, akik a levelet aláírták.

A lapunkban közzétett nyílt levél egyik aláírója, Martonosi György – aki korábban a választókerület elnöke volt, most pedig a városi Fidesz-szervezetet vezeti – érdeklődésünkre annyit mondott: a fentiekről, de még Mágori Józsefné korábbi ideiglenes kinevezéséről sem kapott semmiféle hivatalos értesítést sem ő, sem az elnökség egyetlen tagja. Ha tagrevízió lesz, a többi aláíróval együtt áll elébe.

Mágoriné vár és kész az együttműködésre

Mágori Józsefné úgy nyilatkozott lapunknak: várja végleges kinevezését, ugyanakkor bírja az országos elnökség bizalmát – vele egyeztetnek minden, a választókerületet érintő kérdésben és a különböző megbeszéléseken ő képviseli a város és a térség Fidesz-tagjait. Hangsúlyozta viszont azt is, hogy az esetleges tagrevízió nem az ő kompetenciája. Ő továbbra is hajlandó a pártban mindenkivel együtt dolgozni, aki elfogadja az együttműködést vele.

Olvasóink írták

 • 17. mirci 2008. április 04. 15:51
  „Menthetetlenek vagytok!”
 • 16. Balos 2008. április 04. 10:22
  „Igazi Mszp-s!
  Igazad van!
  Álmodozás az élet megrontója!Nagyon hangzatos de nem tudom elhinni, hogy még mindig ennyi szem csukva lenne!A magyar állampolgárok eddig akkor bizonyították az éleslátásukat amikor azt tenni kellett!Más a kormányzás és más populista kérdésekre válaszolni!A Miniszterelnök úr nem buta ember pontosan tudja mit csinál várjuk ki a végét!Eddig még sikerült amit elkezdett most is fog bízzunk benne!Eddigi munkásságát tekintve én még nem vesztettem el a bizalmam!!! Orbán Viktor 2002-óta mást sem tesz csak fantasztikus nagy ország,kormány lejárató hadjáratba kezdett,hazaárulózik és közben mása hárítja azt.Közben nem veszi észre,hogy magának is árt mert nem lehet mindent elhinni neki.Szerencsére külföldön sem veszik be a lejárató dolgait.Bármennyire áhítozik a hatalomra,nem lesz sem előrehozott választás,sem győzelme 2010-ben.Remélhetőleg az emberek sokat tanultak Orbán "jó szándékából".Az Mszp és Gyurcsány Ferencnek van forgatókönyve és terve,csak nem hozzák nyílvánosságr.”
 • 15. mirci 2008. április 03. 18:58
  „Igazi MSZP-s!
  A stílusod ordenáré,emellett Te vagy az, akit igazán félre vezetnek!”
 • 14. Igazi MSZP-S 2008. április 03. 14:45
  „Igazi droid társaság vagytok. Eltelik fél év és ugyanúgy tapsoltok Mágorinénakk mint Martonosinak évekig, mert a vezéretek Orbán őt ültette a nyakatokba, mert amit a korona nélküli királyotok mond, az a szentírás. És még bennünket neveztek diktatúra örökösnek. A pártotoknak olyan ember kell helyi uraságnak, aki csont nélkül nyal Orbánnak, nyalt Martonosi, nyalni fog Mágoriné, meg nyalnátok ti is mind csak ott lehetnétek a közelében, de az Mszp ebből a szempontból taníthatná a pártdemokráciát. Lehet Gyurcsányra bármit mondani, de ha a szadi kilép, akkor is több tehetséggel fogja Magyarországot kormányozni kisebbségből is, mint a ti előrejelzett 2/3-os nyerésetek esetén. Ami egy nagy kamu, hogy népszerűek vagytok, csak a 300 Ft-ért volt, ha szavazni kell, tudni fogják a nyugdíjjasok hova X-eljenek, mert ti csak elveszitek a 13. havi nyugdíjjat, és hagytok éhezni .A pénz és tőkepiacok is csak Gyurcsányban bíznak, lehet, hogy most szarban van az ország, de csak lássák a tőkések, hogy bukunk, kivonnak minden pénzt, összeomlik az ország, 2 hónapig sem lesztek hatalmon, jövünk vissza mi. Megkapjátok amit érdemeltek. Isten mentsen meg bennünket, hogy hatalomra jussatok.”
 • 13. F.O.S.88 2008. április 03. 12:38
  „4-es!
  Mivel te ismered a jelzett bandát, a megszólitásért nincs harag:-)).
  A helyzet az általad felvázoltnál azért bonyolultabb itt nem is kell
  erről értekezni, de a figyelmeztetéseket le kell adni,mert sajna a
  szocik minden mélységből fel tudnak kelni és ha még ilyen marhák vagyunk, hogy segitünk nekik akkor még könnyebben.Szintén érzi ezt 5,7,9 ez azért pozitiv.Makó egyébként extra gáz hely, ha elolvassátok az Olivér cikkhez irtakat , ehhez nem kell kommentár
  vagy Fábry-t idézve innen nincs hova hátrálni.”
 • 12. SOAD 2008. április 03. 08:13
  „tavi b...!
  sztem a véleményem a makói jobboldal jövőjéért szól, ezt félreérteni elég nagy bunkóság, vagy csak akarattal a sz.. kavarás miatt lehet.”
 • 11. Jössz a tóra? 2008. április 02. 23:45
  „Soad, szoci!
  Ha a derekatok esetleg már nem hajlik eléggé, és nem tudjátok magatokat orálisan kényeztetni, ajánlom, hogy vegyétek fel a kapcsolatot egymással. Tudom, erősen tudtok szívni, nem fogtok csalódni egymásban.”
 • 10. szoci 2008. április 02. 20:37
  „Azért ha Andrea lesz, akkor jó lesz nekünk, igaza van emeszpésnek. Akkor legalább Dr Buzás Péter polgármester Úr mevalósíthatja Makó jövőjét biztosító álmait, s bekerül a város történelemkönyvébe. Méltán. Ezt mi valahogy biztos meg fogjuk köszönni Mágorinénak és a Fidesznek.
  Nem baj az, ha nem lesz az eddigieknél értelmesebb elllenzékünk. Ez a mostani sajna 1-2 kivétellel elég kemény. Legalább nem kell majd ellenük harcolni, nem fogják a testületi ülésen az időnket rabolni.
  Hajrá Andrea! Hajrá Fidesz! Irány a lejtő!”
 • 9. SOAD 2008. április 02. 19:18
  „Csikiző, sajna a maszoposnak igaza van, ezzel a döntéssel Makónak befellegzett a jobboldal számára.
  Országosan tényleg végük ez azért biztató ,innen meg el kell
  húzni sajna, aki teheti.”
 • 8. Csikiző 2008. április 02. 18:25
  „emeszpés!

  Neked, és a magadfajtának mostanában nem nagyon lesz jó, úgyhogy ezt a kicsi jót hosszú időre beoszthatod.

  De ha igazán jót akarsz a főnökeidnek esetleg, felajánlhatod a valagad, hogy legalább egy kicsit kedvüket lelhessék benned.
  Egy kevéske jó mindenkinek kijár.”
 • 7. lokálpatrióta 2008. április 02. 18:01
  „Párhuzamot érzek az országos politikában történtek és a makói között. A választások kampányában Dávid Ibolya többet szidta a FIDESZ-t, mint az MSZP-t. Az összefogást elutasította, így esélye sem volt a jobboldal győzelmének. Sokan a győztesre szavaznak, ezért egy kis egyetértéssel és a koalíció reményével ezeket a szavazatokat össze lehetett volna szedni.
  Makón Mágoriné játszotta el Dávid Ibolyát. A Buzásról alig tudott kritikusan beszélni, bezzeg a FIDESZ-ről. A stílusa bomlasztó volt és a hatalom akarása és a kritikái megosztotta a jobboldalt.
  Most a legnagyobb ellenség vált vezetővé? És ettől a 8%-ka megnő 51%-ra?
  Rossz választás.
  A FIDESZ tagreviziónak volna értelme, mert a társaság nem volt képes nívójában és létszámában fejlődni. A lehetőségek leosztása tehetségtelen embereknek juttatott listás és jelölti helyeket. Az ember fogta a fejét, amikor meglátott egynéhány jelöltet és befutót. Csak ilyenre tellett?
  A Mágoriné csapata sem különb. Azt mondja, hogy ö képes mindenkivel együtt dolgozni. E kijelentése alapján látszik, hogy politikusnak nem rossz, hiszen hazudni azt már tud.”
 • 6. emeszpés 2008. április 02. 16:45
  „Amúgy meg miért tűritek Fidszesek, hogy egy MÁR nem megbízott és egy MÉG ki nem nevezett asszonyság járjon el egyeztetgetni az ügyetekben.
  Ennyit az ellenzék demokráciájáról.
  Nekünk ez jó! Hajrá Makó!”
 • 5. Nagyokos 2008. április 02. 16:36
  „Nem inkább Mágorinét kellene revízió alá vetni a Fidesznek!!!!!!?????”
 • 4. Vörös Pimpernel 2008. április 02. 16:18
  „Szia FoS88! (bocs, hogy rövidítettem a neved!)

  Ezek szerint egy nagygenerál cserebere része a makói váltás?
  Minek lehet ez az előzménye? Erősödik a FIDESZ bal oldala? Esetleg nagykoalíciót akar a FIDESZ?

  Ne ba..ki!”
 • 3. Fuck of system88 2008. április 02. 15:36
  „A népszavás eredményét betudni a párt felépitménynek ez szakmai
  és politikai hiba.Az elvhűségről annyit,hogy 79-óta vagyok megfigyelt antikommunista
  Az eredmény nagyrészt a katasztrófális kormánynak köszönhető utána Viktor és Tarlós kampánykörutjának és ezután az össszes
  Fidesz tagnak és a megyei önkormányzatoknak. A célpont egyébként nem a "levitézlet társaság" ahogy gondolad ennél sokkal
  éhesebb a vonal, Andrea csak egy eszköz nem véletlen irtam több
  példát amik egyenlőre nem számottevőek csak figíelmeztetőek annak aki valóban Fidesz kormányt akar. Én ilyen vagyok 1990-óta.Tájékozodj mielőtt irsz ha jók a szándékaid.”
 • 2. Új szelek fújnak 2008. április 02. 13:59
  „A "Kubatov vonal", ahogy emlegeted, győzelemre vitte a népszavazást. Úgyhogy, ha velük kapcsolatban ilyen kifejezések jutnak eszedbe, mint: sír, kötél, ajánlom, hogy csinálj rendet a fejedben, és ezeket a szavakat cseréld ki a győzelem, diadal, elvhűség, kormányzás és ezek szinonimáira.

  Nem tudom, hogy a Kövér Laci hogy ment ebbe bele, de nyilván neki sem esik nehezére figyelni, ahogy a népszavazási eredmény géppuskaként teríti le az mszp-szdsz kormányt.

  Makó és a KDNP:: Mágoriné Andrea nem KDNP-s, hanem Fideszes. A Fidesz vele próbálja helyrehozni az elmúlt évek fatális hibáit, amit az elődei elkövettek. Itt akkora ellenszél van/volt a levitézlett társaság részéről, hogy nincs az a KDNP-s hátszél, ami ezt ellensúlyozza, ha ezt a változást nem az országos Fidesz, és maga Orbán Viktor segítené.”
 • 1. FUCK OF SYSTEM88 2008. április 02. 10:20
  „Kubatov, Kerényi stb vonal egy agyrém a Fidesz sirba eresztő kötele, nem értem, hogy ment ebbe bele Kövér Laci.
  Budafok, Győr, Baranya megye... Makó stb. igy lehet szétverni
  a Fideszt némi KDNP-s hátszéllel. Elfogunk zuschlagosodni ha ezt
  az idióta szisztámát hagyjuk a Fideszre erőltetni.A KDNP egyébként is a Fidesz keresztje, mert tele van alvó ügynökkel.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb fúrótornyokat állítanak fel Makó térségében

Makó - Az év második felében újabb fúrótornyokat állít fel Makó térségében a területen földgáz után… Tovább olvasom