Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Gáz van, Ferike!

Makó - Csatornaépítés közben tegnap megsérült a gázvezeték Makón, a Nyizsnyai utcában. Bakos András jegyzete.
A közelben lakók gázszagot éreztek, a sziszegést is hallották. Az utcát lezárták a forgalom elől. Nem sokkal később, a helyszínen két gázos hibaelhárító autó is állt még, a szerelők pakoltak. Egyiküket megszólítottam, kérdeztem, hol történt az eset. – A helyi főnököt kérdezze, Ferikét, ott van! – mutatott a gödör mellett álló két férfi felé. Szigorúan néztek rám mindketten. Bemutatkoztam, elmagyaráztam, miért jöttem. Rezzenéstelen arccal mondták, nem tudnak semmit, ők is csak tájékozódnak. De hát nem volt itt semmi különös. Gázszag? Ó, hát azt mindig lehet érezni. Megköszönöm szépen, elbúcsúzom. Pontosan értjük egymást: Ferikéék nem nyilatkozhatnak, de ezt nem mondják, mert kínos – inkább mondanak valami bagatellt, és úgy tesznek, mintha komolyan beszélnének. Én meg úgy teszek, mintha elhinném.

Olvasóink írták

  • 1. Francois 2012. szeptember 20. 13:31
    „Bakos Andris, remélem elhitted! :) :D De még ma is volt olyan ház ahol nem volt gáz! Szegény Dégázosok rohangáltak egész nap! Totál fejetlenség az egész csatornázás, azt se tudják ki kivel van! Olyan Kömüves Kelemen munka amit ma felépítenek, holnapra összedől! De a legszebb az útbontás, csodálatos főleg hogy bejött a szar idő! De sebaj sok pénz a fő vállalkozónál maradt így! Eötvös utca mért nincs így össze durva???????!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kitüntetések a maroslelei falunapon

A napokban megtartott falunapi programsorozat részeként Martonosi György polgármester átadta a Maroslele községért kitüntetést a díjazottaknak. Tovább olvasom