Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Gémóver: Mezőhegyes Békés megyében marad

Mezőhegyes – A keddi képviselő-testületi ülésen eldőlt, Békés megyében marad Mezőhegyes.
A képviselő-testületi ülésen 5:4 arányban leszavazták a képviselők a megyeváltó kezdeményezést. Hupucziné Györki Julianna, Mezőhegyes jegyzője elmondta, nem terjesztik tovább a kezdeményezést.

Olvasóink írták

 • 5. tótkomlósi 2012. április 25. 22:17
  „Nem kell mindenféle munkanappal meg mifenével magyarázni a bizonyítványt!
  Véleményt nyilvánítottak azzal, hogy el se mentek szavazni!

  Ha annyira akarták volna, akkor mindenáron elmentek volna szavazni, hogy sikerüljön az akarat!

  De úgy tünik, ez csak a böbe akarata volt!

  Azért kifizettetném vele a felesleges pénzkidobást!”
 • 4. dodoko 2012. április 25. 12:04
  „Mit nyilatkozott a jegyző? A mezőhegyesiek akaratát? Ezt honnan vette a testület, vagy a jegyző? Mit nyilatkozgat? Jogosult nyilatkozni? Pont annak a 76 %-nak az akaratát vették figyelembe, akik még arra sem voltak hajlandók, hogy megemeljék az ülepüket és elmenjenek szavazni. A munkanap nem lehetett zavaró tényező, talán még szerencsésebb is, mert nem kellett (volna) külön készülődni, ahogy kimozduljon otthonról. A nyugdíjasnak és a munkanélkülinek megint csak nem zavaró tényező. Legalább a testületnek lett volna annyi esze, hogy a leadott igenek alapján dönt.”
 • 3. Sipi74 2012. április 25. 11:51
  „Én csak azt nem értem, miért szombatra, és ráadásul munkanapra esett a szavazás időpontja.? Talán ez is lehet az érdektelenség egyik oka. Bár a mai nagy munkanélküliségben már a munkanap sem számít, talán...”
 • 2. hajosinas 2012. április 25. 09:58
  „Nos kedves Mezőhegyes lakosai és képviselő testület tagjai. Meghozták döntésüket, ami ki tudja miért " pengeélen született". Én a magam részéről mint érdektelen külső szemlélő, csak sajnálattal tudom tudomásul venni.De hát ennek nincs az ügyben jelentősége.Önök dönthettek és ezt megtették.Ki tudja helyesen,vagy rosszul ?Majd az idő választ ad erre valamikor.”
 • 1. szentmiki 2012. április 25. 09:24
  „"tudomásul vették a mezőhegyesiek akaratát", helyesebben, a majdnem negyedrész akaratát, de az érdektelenség miatt így jártak, talán ha nem munkanapra tették volna...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesekönyvet írt a pénztáros

A makói Kovács Ildikó az egyik nagyáruház pénztárosaként mindig arról álmodott, hogy egyszer sikeres író lesz. Nemrégiben jelent meg az első kötete. Tovább olvasom