Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Ha lőfegyvert talál, ne tartsa meg! Rossz vége lehet

Több mint tíz napon át nem adott át a hatóságoknak egy Csanádpalotán talált lőfegyvert egy magyarcsanádi férfi. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették.
Egy vadász 2017. december 17-én tett bejelentést arról, hogy engedéllyel tartott vadászfegyverét elvesztette Csanádpalota belterületén. A makói rendőrök a helyi körzeti megbízottakkal együtt végzett széleskörű adatgyűjtést követően megállapították, hogy a fegyvert egy 22 éves magyarcsanádi férfi találta meg, de azt nem adta át a hatóságoknak. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során rendőrök a lőfegyvert lefoglalták, és visszaadták tulajdonosának. A férfival szemben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

A nyomozók őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bérfeszültség a makói gumigyárban: a szakszervezet a nyilvánossághoz fordult - a cégvezetés állítja, tárgyalnak

A jövő évi béremelés miatt aggódik a legnagyobb makói munkáltatónál, a Continentalnál a vegyipari dolgozók ott működő, legnépesebb helyi szakszervezete. A cégvezetés szerint ez indokolatlan. Tovább olvasom