Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Hajléktalan volt, most lemezt készített

Makó - Évekkel ezelőtt, hajléktalanként arról álmodozott, hogy egyszer újra lesz egy zenekara, dobolhat. A makói Madai Zsolt bandája, a Steel most első lemezét is kiadta.
– Alkalmi munkákból élek, egy barátomnál lakom. De a legfontosabb az, hogy megjelent a zenekarunk első lemeze – újságolta Madai Zsolt, azaz Joe, a Makón közismert rocker. A most 44 esztendős férfi erről néhány éve, amikor hajléktalanként élt, és más zenekaroknak segédkezett pakolni, plakátokat ragasztani, csak álmodozott. Bandája, a Steel, amit két fiatallal alapított, hamarosan kétesztendős lesz (2014. május 3.: Dobos lett a hajléktalanból). Joe büszkén mondja: dupla lábdobos, koromfekete Amati dobszerkóját darabonként, használtan vásárolta, újította fel – most nagyjából 80 ezer forintot érhet.
 
Kemény, mint az acél. A Steel dobosa: Madai Zsolt.
Kemény, mint az acél. A Steel dobosa: Madai Zsolt.

Ami a lemezt illeti, Kiss Szabolcs basszusgitáros (21) – rajta kívül Gera Dávid gitáros (20) alkotja a triót– azt mondja, inkább demóanyagnak lehet mondani, hiszen 3 nap alatt, egy hideg próbateremben rögzítették. 7 szám hallható rajta, 6 saját és egy Venom-feldolgozás, zenéjük trash metal, szövegeik pedig saját bevallásuk szerint szókimondóak. Belehallgattunk – nem biztos, hogy a fiúk évek múlva is büszkék lesznek erre a hanganyagra, de a lelkesedésük azért figyelemre méltó. Már írják az új nótákat is, várják az új koncertfelkéréseket, közben pedig próbatermet keresnek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Körforgalmat kap a rákosi úti csomópont?

Körforgalmat kap a rákosi úti csomópont?
Öt év, 34 baleset és 4 halott után végre belátták az illetékesek: körforgalom kell abba a kereszteződésbe, ahol a Makó-Rákosra vezető út találkozik az M43-as sztrádáról levezető úttal. Tovább olvasom