Délmagyar logó

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 3°C | 11°C

Három bordája tört el a kapusnak - hat hetet hagy ki

Az Üllő elleni idegenbeli mérkőzésen a Makó NB III-as csapatának kapusát, Halász Krisztiánt a 60. percben le kellett cserélni. Az ok egyszerű: megsérült. Méghozzá elég komolyan.
– Köszönöm, a körülményekhez képest jól vagyok. A bal oldalunkról érkezett egy beadás, a labdát a rövid ötösnél megfogtam, ám érkezett a támadó, aki vagy lábbal, vagy könyökkel, de inkább az utóbbival belém ugrott. Rögtön beszorult a levegő, egy-két percig alig kaptam levegőt, aztán amikor megmozgattam a kezem, éreztem, hogy nagyon fáj. Elmentem az ügyeletre, ahol a hasi és mellkasi ultrahang, illetve a mellkasi röntgen után megállapították: a hatos, a hetes és a nyolcas bordám eltört. Szerencsére kifelé tört, azaz nem a tüdő felé, és nem is mozdult el, de most napi négyszáz lufit fel kell fújnom, hogy megmaradjon a bordák tartási funkciója. Pénteken megyek kontrollra, és várhatóan bő hat hetet biztosan ki kell hagynom, addig nem is edzhetek – mondta a Makó csapatkapitánya, aki pénteken lesz 33 éves.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Katasztrófavédelmi szerv lett a makói tűzoltóság

Kisebb vízszállító autó, 8 áthelyezett tűzoltó, új szervezeti működés - ezt jelenti a makói tűzoltóságnak a rendvédelmi szervek központi átszervezése. Tovább olvasom