Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

Hideg van az iskolában

Makó - Reggelente 18 fok van a tantermekben a makói Galamb József szakközépiskolában, de nem azért, mert nincs pénz fűtésre, hanem mert a kazánok régiek.
Három hete javítgatják őket – és 8 éve szeretnék modernizálni az egész rendszert. Ez azért is nehézkes, mert az iskola működtetője és tulajdonosa nem ugyanaz. Részletek a pénteki Délmagyarországban és Délvilágban.

Délmagyarország / Délvilág hírek Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 3. makovaros 2011. október 21. 07:19
  „2. jaja ez tényleg így volt.”
 • 2. csmano 2011. október 20. 21:35
  „Tavaly decemberbe, amikor 13, 15 fokos termek melegek voltak bezzeg senki sem cikkezett, hogy hány diák és tanár betegedett meg, mert csak délelőtt fűtöttek (10 re kezdett langyos lenni a radiátor, és 14 kor lekapcsolták a fűtést.”
 • 1. makovaros 2011. október 20. 18:56
  „Na erről már épp ideje volt írni :) Azonban elmondom hogy már tavaly is ez volt. akkor is több tanteremben nagykabátba ültünk. (sőt előtte években is) Főleg tornateremben na ott volt igazán hideg (főleg át is öltözünk.) Azt sem értem hogy miért ilyenkor jut eszükbe fűtést javítani? Akkor mit csináltak nyáron? Mikor már júniusban tudni lehetett hogy nem lesz nyertes pályázat (láttam a testületi ülést azon a napon mikor arról volt szó..) Azt sem értem hogy miért a diákok szívnak (pontosabban fáznak) a helyi és megyei önkormányzat harca miatt? Ellenben örülök hogy most javítgatják, talán kicsit jobb lesz.

  Másik a kerékpár tároló, Kevés lett nagyon miért nem lehet azt a két tárolót kirakni ami bent van a udvaron., Volt rendőrség oldálába kilehetne, rakni (bár tulajdonosi hozzájárulás kéne) de úgyis megadják-ott egy idejig úgyse lesz szálloda. Inkább álok a sárba, mint hogy mindennap összevissza legyen csavarodva a biciklim, Töbször is láttam eldőlve-vihettem is centírozni)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makói álláshelymatek: nincs egyedül a Givaudan

1000 új makói munkahelyről szólt az egy évvel ezelőtti választási kampány, ennek fele a jelek szerint hamarosan összejön – hangzott el a legutóbbi képviselő-testületi ülésen. Tovább olvasom