Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Horgászbottal verte nevelt gyermekeit

Makó - Üvegszálas bottal verte nevelt gyermekeit egy férfi Makón. A férfit a rendőrség azonnal őrizetbe vette, miután tegnap értesült az esetről.
A megalapozott gyanú szerint egy 38 éves férfi élettársi kapcsolatot létesített a sértettek édesanyjával. A gyanúsított rendszeresen bántalmazta élettársát és a nő 10 és 14 éves lányát, valamint 7 éves kisfiát. A legbrutálisabb módszere az volt, amikor valamelyik gyereket gyorskötözővel és kötéllel kikötötte, majd egy üvegszálas, horgászathoz használt bottal verte. Ez a 10 éves kislánnyal és a 7 éves fiúval is előfordult. A gyanúsított vallomása szerint azért, hogy a gyerekek komolyan vegyék őt. A nevelőapa a 14 éves lányt is több alkalommal bántalmazta, majd TV nézés közben szexuálisan is zaklatta. Egy idő után új házba költöztek, de a verések ezután is folytatódtak, egészen tegnap délutánig, amikor az anya segítségért fordult a Makói Rendőrkapitánysághoz.

A nyomozók azonnal előállították a férfit, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kiskorú veszélyeztetése, aljas indokból, védekezésre képtelen sértettek sérelmére elkövetett testi sértés, személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett. A Makói Rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Olvasóink írták

 • 18. Nina75 2012. február 25. 18:01
  „pog Sajnálom ha okoskodásnak tűnt!”
 • 17. pog 2012. február 25. 09:05
  „T,Nina75 be kellene fejezni a túl okoskodást.. itt mindenki fel van háborodva történteken..én történetesen ismerem az apát...”
 • 16. makovaros 2012. február 24. 18:53
  „Szégyelje el magát az ilyen ember. az ilyennel pont ugyanazt kéne csinálni mint amit ő tett. remélem kap jó sok börtönt.”
 • 15. Nina75 2012. február 24. 10:22
  „Mazsolaszolo a traumatizált emberek traumafeldolgozás nélkül a 35-40 évet sem érik meg? Miről beszélsz! Hány idős nő férfi élt meg hasonló traumát és még mindig köztünk élnek! A családon belüli erőszak mindig is létezett csak a család élete rejtve bezárt ajtók mögött, háborítatlanul zajlott, magánügyként kezelték!
  Gondolod ,hogy az "apuka" akkor molesztálta a kislányt amikor jelen volt az anyuka, (remélem nem) a kislány megvolt félemlítve, szégyellte magát....stb. nem hiszem, hogy beszélt róla bárkinek is, ezek a mocskok sokszor évekig bántják áldozataikat mire nyilvánosságra kerül. Itt még az átlagot tekintve elég hamar kiderült hiszen 2010- óta alkottak életközösséget.”
 • 14. mazsolaszolo 2012. február 24. 09:12
  „12. Tévedsz. Akit gyerekként bántalmaznak, általában romló teljesítményt mutat, de nem mindig. Nagyon is lehet kitűnő, ha kiváló értelmi képességekkel rendelkezik. A többit a szakirodalom a neten elmagyarázza bárkinek szívesen.

  Az a nagyobb bűn, hogy SENKI nem vesz észre semmit, ma, amikor a pedagógusoknak, iskolaorvosoknak stb, tanítják, hogy mik a testi-lelki bántalmazás legkisebb jelei is! Anyukának azonnal észre kellett volna venni a jeleket, és nem addig húzni a költözést, amíg a 14 éves kislányt szexuálisan is bántalmazzák.

  A kedves tanárok ugye, a rokonok, a szomszédok megint egy csomó Három Majom. :(( Apukát sittre vágják, az oké, de mi lesz a gyerekekkel?! Otthon már alig van gyerekpszichiáter, aki még időben kimossa belőlük az átélt és elszenvedett mocskot! Ugye, azt mindneki tudja, hogy a traumatizált emberek legyenek akár a legnagyobb zsenik is, traumafeldolgozás nélkül a 35-40 évet sem érik meg?”
 • 13. angyal1064@freemail.hu 2012. február 24. 07:58
  „Nem hiszem el hogy ilyen brutális verés után semmi nem látszott a gyerekeken! Aki agyonveri a gyerekét az is megússza 5-6évvel. Olyan NINCS hogy a szülő elveszíti a kontrollját!”
 • 12. Egyolvasó 2012. február 23. 20:58
  „Érdekes, hogy a gyereket tanára nem vett észre semmilyen bántalmazási nyomot a gyerekeken, sőt az egyik hírműsorban csak jókat mondott a gyerekekről, szerintem akiket így bántalmaznak azoknak az iskolai teljesítményük sem kitűnő.”
 • 11. deszkás 2012. február 23. 20:27
  „NINA75! Igazad van. Csakhogy én meg ilyenkor mindig megkérdezem (megkérdezném) a KEDVES VÉR SZERINTI APUKA HOL VAN? A hiradások tele az ilyen esetekkel és SENKI NEM MERI MEGKÉRDEZNI FELELŐSSÉGREVONNI hogy Ő mit TETT? Személyesen ismerek ilyet az anya elvált gyerekére a volt APUKA "rájár mint a mackó a lépesmézre". Az "új csjt" A GYEREKEK ÉRDEKÉBEN (!) annyiban különbözik a régitől (pl a gytartásdijjal ugyanúgy lehet játszadozni mint régen) hogy frissebb a dátuma. Aki nem hiszi bebizonyitom., E-mail cimet kérek.”
 • 10. grossborn 2012. február 23. 19:52
  „de kár hogy a lincselés manapság nem divat...... :(”
 • 9. Nina75 2012. február 23. 19:23
  „Pog Mint írtam nem tudhatjuk, hogy az édesanya miért nem lépett, számtalan oka lehet,ezt most nem fejteném ki, ha érdekli tudom ajánlani Morvai Krisztina, Terror a családban című könyvét ott választ kap mindenki ezekre a kérdésere! Talán megértik és látják a másik oldalt is!
  Nem azt mondom, hogy helyesen döntött, hogy halogatta, de biztos meg volt rá az oka! Nem vagyunk a helyébe így ne ítélkezzünk! A tanárok biztos láttak valamit, de sajnos ez a jelző rendszer nem működik,(pedig jó lenne ha élnének a törvény adta kötelességükkel), ne felejtsük el, hogy hol történt az eset így valószínűnek tartom nem egyedi esetről van szó! Az is lehet, hogy észrevették csak a gyerekek tagadták, (félelemből)!
  Sajnos bele tudom képzelni magam a gyerekek helyébe, mert én is így nőttem fel! Nem fogják kiheverni, életük végéig velük lesz, megpróbáljak feldolgozni, valahogy, szerencsére ma már sokféle segítség van! Vagy mint én segítő szakmában helyezkednek el és ezeknek az embereknek segítenek valamilyen formában!!!!!
  Ez az ember a szememben sem ember!!!!!”
 • 8. pog 2012. február 23. 16:48
  „NINA75 Véleményem szerint ez az ügy nem mai keletű, az anya ép oly hibás mivel nem lépett hamarább, továbbá megkérdezném azon tanárokat akik nap mint nap találkoztak a gyerekekkel , hogy láttak-e valamint akár lelkileg akár testileg/bántalmazás nyomait/...ÉS képzelje a gyerekekbe magát ,mit éltek át az alacsony IQ nevelő apjuk terrorja miatt...egyáltalán kiheverik-e .....Úgy,hogy ez az ember a szememben nem ember...”
 • 7. Nina75 2012. február 23. 14:37
  „A közvélemény azt gondolja, ilyen egyszerűen le lehet zárni mindent, talán mert szerencsére nem volt részük ilyesmiben! Aki átélte az tudja kommentekben feltett kérdésekre a választ!
  Az édesanya lépett, nem is gondoljátok,hogy ezzel a lépésével most számtalan nehézsége merül fel az életébe! Most segítséget kért, megtett egy óriási lépést, de lassan szembesül vele, hogy ez a választás is tele van buktatókkal, nehézségekkel itt is kapja a pofonokat! Ne ítélkezzetek elhamarkodottan!”
 • 6. banew 2012. február 23. 14:01
  „Aki gyereket, meg öreget bánt, annak miért vannak személyiségi jogai????? Annak ne legyen semmilyen joga semmihez!!! Anyuka miért nem állította bele a nagykést a kis mancsába a kedves élettársának???”
 • 5. pog 2012. február 23. 13:40
  „Remélem letöltendő börtön büntetést kap..Mert ott bent a gyermek bántalmazókat nagyon nem szeretik...Megbánja, hogy e világra született....Az ilyen embereknek nincs semmi keresni valójuk a társadalomban...Érdemes lenne a nevét kiírni ....”
 • 4. kiokushyn 2012. február 23. 13:09
  „És az ilyen tetvet a gyermekek anyukája miért is nem rugja ki a francba?Én az anyát is elitélném!”
 • 3. qrumpli 2012. február 23. 12:06
  „A carbon szálas sokkal jobban megfelel ilyen célra.
  Az üvegszálas nemigazán tartós.
  Megkérdezte valaki s miértjét?
  Lehet a verést jutalomból kapta.”
 • 2. csillogás 2012. február 23. 11:58
  „Majd az lesz, hogy anyuka félt. Valójában meg nézte, hogy bánik a gyerekekkel, gondolom szerencsésnek tartotta magát, hogy nem őt gyepálják. Forrongani tudok az ilyentől... :(”
 • 1. Hibiszkusz 2012. február 23. 11:04
  „Tisztelettel kérdezem,anyuka mit csinált amig ez az "élőlény" verte a kiskorú gyerekeit? Már az első alkalommal fel kellett volna jelentenie. Anyuka is bűnös,amiért nem tett semmit.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendkívüli testületi ülés Pitvaroson

Pitvaros - Csütörtökön délután 5 órakor rendkívüli ülést tart a falu képviselő-testülete. Tovább olvasom