Délmagyar logó

2016. 12. 06. kedd - Miklós -5°C | 3°C

Indul az új mozi a Hagymaházban

Makó - Jövő szombaton délután fél 4-től a Rio 2 című 3 dimenziós animációs filmet adják a makói moziban. A hír azért érdekes, mert a Maros-parti városban utoljára 7 évvel ezelőtt volt mozielőadás – akkor zárt be a Páger Antal nevét viselő filmszínház.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

Ennek egykori épülete most is üresen áll, a Hagymaház 200 férőhelyes színháztermében azonban mostantól újra lesznek vetítések – hangzott el tegnap azon a sajtótájékoztatón, amit Buzás Péter polgármester, illetve a Hagymaház igazgatója, Bálint Márta és műszaki vezetője, Dancsó Attila tartott.

Mint annak idején megírtuk, a mozi újraindítása jelentős részben annak köszönhető, hogy lapunk fórumozói a témába vágó cikkeknél jelezték, hiányzik nekik a filmszínház. A hamarosan induló vetítésekhez időközben beszerezték azokat a berendezéseket, amelyek jóvoltából képben és hangban ugyanazt a minőséget tudja majd nyújtani a makói mozi, mint a szegediek, ráadásul a legfrissebb premierfilmeket is vetíteni fogják.

Fotó: DM
Fotó: DM

Mindennap lesznek előadások, többnyire napi három. Jegyeket máris lehet vásárolni vagy rendelni a Hagymaházban, illetve annak honlapján, amely egy hónapra előre a műsort is közli. A teljes árú felnőttjegy 1100, Makó-kártyával 990 forint lesz, a nyugdíjas- és a diákjegy 880, Makó-kártyával 790 forintba fog kerülni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makón virágzik a sivatag királya, az oszlopos kaktusz

Egyetlen oszlopos kaktuszon tíz hatalmas, pompás virág nyílt ki a napokban a makói Trényi Gyula otthonában. Tovább olvasom