Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Ingyenélelem a rászorulóknak Nagylakon

Nagylak - Immár harmadik alkalommal ismét támogatást kapott az önkormányzat a Gyermekétkeztetési Alapítványtól és az Unió intervenciós alapjából a rászoruló családok élelmezésére.
Két részletben összesen mintegy 2 tonna tartós élelmiszer érkezik a faluba; az első egytonnás szállítmány július első felében érkezik – ebből ötven családnak tudnak segíteni. A korábbi évekhez hasonlóan ugyancsak sikerrel jelentkezett a falu a kormányzat által meghirdetett nyári gyermekétkeztetési támogatásra is. Ennek eredményeként mintegy öt mázsa melegíthető készételkonzervet vásárolt a polgármesteri hivatal. Az átadásra várhatóan a jövő héten kerül sor. Ebből 14 olyan család kap majd, amelyben a gyermekek rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülnek. A községben az elmúlt években kiosztott, illetve most kiosztásra kerülő élelmiszer mennyisége összesen meghaladja a 165 mázsát.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízben Kiszombor és Palota egy része

Továbbra is példátlan mennyiségű vízzel viaskodnak a Makó térségi települések. Csanádpalotán éjjel-nappal mennek a szivattyúk. Tovább olvasom