Délmagyar logó

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 3°C | 11°C

Iskolai műsoron figyeltek fel Noémi hangjára

Makó - A MOK Galamb József Tagintézmény egyik végzős diákja, Sárközi Noémi először az iskolai karácsonyi ünnepségen, majd a szalagavató bálon kápráztatta el közönségét erőteljes hangjával.
- Bereczkiné Kovács Erzsébet és Horváth Krisztina tanárnő figyeltek fel rám, ők invitáltak arra, hogy énekeljek a szalagavatón. Azt, hogy mit adjak elő, együtt találtuk ki a tanáraimmal, de amikor megkérdezték, hogy mit szeretnék, egyből Cserhátit mondtam. A produkciómra a Voc–art együttes készített fel, akik szintén felléptek a bálon - mesélte Sárközi Noémi.

Sárközi Noémi

- Általában nagyon izgulós vagyok, de ott annyira nem izgultam. Hangszeren ugyan nem játszom, de mindig énekelek; ha vidám vagyok, ha szomorú, és akkor is, ha ideges. A zene megnyugvást jelent számomra.
- mondta a 20 éves diáklány, akinek hangjára először, az iskola karácsonyi ünnepségén figyeltek fel tanárai.

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

 
A fiatal énekes mindennapjait jelenleg főként tanulással tölti, mivel idén érettségizik, ám így is marad ideje, hogy barátait, osztálytársait szórakoztassa. - Imádok a barátimmal lenni, bulizni és zenét hallgatni. A családom és a barátaim is mondták, hogy hasonlít a hangom Cserháti Zsuzsáéra. Gyakran énekelek nekik is, általában a művésznőtől. A kedvencem tőle, a Hamu és gyémánt és az Elfelejtett dal, de egyébként bármit elénekelek, ami megtetszik.

Noémit 10 éves korában ejtette rabul a zene világa, azóta énekel. Soha nem szerepelt egyetlen tehetségkutatóban sem és elmondása szerint nem is szeretne. Az éneklésre csupán hobbiként gondol, nincs színpadi rutinja, és komolyabb célja sem vele, ám mégis szívesen kipróbálná magát duóban, vagy bandában is.  Az érettségi után sport ,–és gyógymasszőr szeretne lenni.

Olvasóink írták

 • 8. csillogás 2013. február 27. 07:35
  „Szerintem is jó hangja van! Tóth Vera hangjához igazán hasonló.”
 • 7. makovaros 2013. február 25. 11:17
  „Jó hangja van, érdemes lenne valami zenei pálya neki”
 • 6. NoComment- 2013. február 24. 22:57
  „Qllancs !!!

  Te olyan tökéletes vagy külsőre ? Miért kell negatív megjegyzést tenni rá ?”
 • 5. Qllancs 2013. február 22. 13:06
  „Egy kis fogyókúra, sem ártana, meg egy kis sport. Egy fűző, egy stylist aki öltözteti. A tartása is pocsék. Egy fiatal nő ..adjon magára !
  A hangja jóó . Ebből könnyebben megélne, mint a 3 műszakos gyári munkából.”
 • 4. kgb696 2013. február 21. 21:07
  „Ha ismert lenne, megélhetne belőle, mert komoly ének tanár nélkül is jó a hangja.. Mi lenne ha meg is tanítanák??? szerintem próbáld ki magad ha lesz rá esélyed!”
 • 3. makoilakos86 2013. február 21. 18:39
  „a világhírű kicsit túlzás, de nincs rossz hangja. Ha indulna egy tehetségkutatóban akkor nem égne be, sőt 1-2 kört még tovább is kéne engedni. Nem rossz a hangja :)”
 • 2. zsóka 2013. február 21. 12:59
  „Ja! Mint a többiek.”
 • 1. Qllancs 2013. február 21. 12:37
  „Miért nem indul valamelyik tehetségkutatón?? még világhírű is lehetne .”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elítélik saját vezetőiket a pitvarosiak

Egy éven belül a második időközi választást kell tartani Pitvaroson, ahol a képviselő-testület feloszlatta magát. Tovább olvasom