Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Ittas makói férfi gázolta halálra a magyarcsanádi nőt

Az elsődleges vizsgálatok alapján az 50 éves makói férfi ittasan vezette azt kisteherautót, amellyel elgázolta a kerékpárral közlekedő, valószínűleg napszámba induló 61 éves nőt.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Magyarcsanád belterületén 2015. április 11-én a reggeli órákban. A helyszíni szemle elsődleges adatai alapján a kisteherautóval közlekedő D. Sándor, a Dózsa György és a Nicolae Balcescu utcák kereszteződésében nem adta meg az elsőbbséget a neki balról érkező kerékpárosnak és elütötte őt. A kerékpárral közlekedő 61 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Információink szerint valószínűleg napszámba indult az asszony, s a szemtanúk szerint nagyon megnyomta a kerékpárt a kisteherautó.

Az elsődleges vizsgálatok alapján a kisteherautó sofőrje ittasan vezette járművét. A Makói Rendőrkapitányság halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette az 50 éves makói férfit és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy Mitsubishi Canter típusú kisteherautó haladt Magyarcsanádon, a Nicolae Balcescu utcán a Táncsics sor felől a Dózsa György utca irányába április 11-én a reggeli órákban. Amikor a gépjármű a Dózsa György utcai kereszteződéshez ért – az elsődleges adatok szerint – nem adott elsőbbséget a neki balról érkező kerékpárosnak és elütötte őt.

A kerékpárral közlekedő 61 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleseti helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett folyamatosan halad.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

120 éves a makói JAG

Osztálytalálkozó 120 - ez a címe annak a jubileumi tárlatnak, amely a makói József Attila Gimnázium múltját mutatja be, és tegnap nyílt meg a városi múzeumban. Tovább olvasom